Ekstra Bladet

DBU: Vi har stadig tre kandidater

-

Det har laenge lignet den dårligst bevarede nyhed i Fodbolddan­mark, at Åge Hareide bliver traeneren, som skal forsøge at genrejse landsholde­t og føre nationalma­ndskabet til VM i Rusland efter den gennemført­e fiasko i EM-kvalen.

Den endte som bekendt med, at Morten Olsen sagde farvel efter playoff-nedturen mod Zlatan og Sverige, og straks efter blev Hareide lanceret som favoritten til at overtage dansk fodbolds varmeste saede.

Den tidligere Brøndbytra­ener meddelte i går, at han forlader svenske Malmö FF til nytår, og dermed synes den sidste forhindrin­g at vaere bragt af vejen, inden Hareide kan praesenter­es i DBU’s hovedkvart­er i Brøndby.

Hareide: Ved intet

I forbindels­e med sin afsked gjorde Åge Hareide det dog klart, at han endnu ikke har sat sin signatur på en kontrakt med DBU. Kommunikat­ionschef i DBU Jakob Høyer

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal nu. Jeg tager ikke stilling til, hvilket job, jeg skal have, før jeg er faerdig med den sidste kamp med Malmö (Champions League mod Real Madrid naeste tirsdag, red.). Men jeg har ikke skrevet under med DBU. I må spørge dem, hvis I vil have flere spørgsmål, udtalte Hareide til pressen og afslørede samtidig:

– Jeg var til møde med DBU for noget tid siden, men jeg ved ikke, om jeg får jobbet.

Og i fodbolduni­onen afviser kommunikat­ionschef Jakob Høyer direkte, at man allerede har besluttet sig for, hvem der skal vaere ny dansk landstraen­er

– Vi har ikke truffet en afgørelse endnu. Vi har stadig tre kandidater og forventer en afgørelse på, hvem der bliver ny landstraen­er efter jul, oplyser han til Ekstra Bladet.

Helt til juleferien kommer ventetiden ikke nødvendigv­is til at vare, men hvis det som ventet bliver Åge Hareide, der får jobbet, bliver det ikke meldt ud før CL-kampen mod Cristiano Ronaldo og de øvrige Real Madridstje­rner om en uge.

pf og mgw

Vi har ikke truffet en afgørelse endnu. Vi forventer en afgørelse på, hvem der bliver ny landstraen­er efter jul

 ??  ?? Norge, Sverige og Danmark i 2016 alle var traenere i Tippeligae­n i 2010. Hareide i Viking, Erik Hamrén i Rosenborg og Per-Mathias Høgmo i Tromsø, triumferer Knut Espen Svegaarden og saetter trumf på:
– Og nu er det to nordmaend, der styrer det danske...
Norge, Sverige og Danmark i 2016 alle var traenere i Tippeligae­n i 2010. Hareide i Viking, Erik Hamrén i Rosenborg og Per-Mathias Høgmo i Tromsø, triumferer Knut Espen Svegaarden og saetter trumf på: – Og nu er det to nordmaend, der styrer det danske...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark