Ekstra Bladet

Laudroppet og ...

- ARNELA MUMINOVIC

Der bliver ikke noget gensyn med Michael Laudrup i La Liga – i denne omgang. Mads Laudrup offentligg­jorde onsdag, at han stopper i Helsingør for i stedet at koncentrer­e sig om andet end fodbold. Rygterne har svirret om en dansk entré i den andalusisk­e klub Valencia de seneste dage, efter klubbens nu tidligere traener Nuno Espirito Santo sagde op efter nederlaget til Sevilla i weekenden.

Men det bliver ikke et gensyn med Michael Laudrup i La Liga.

Valencia har noget overrasken­de meddelt, at den tidligere Manchester Unitedstje­rne Gary Neville overtager tøjlerne i La Liga-klubben. Andalusern­e skriver på deres hjemmeside, at man er blevet enige om en aftale gaeldende indtil sommeren 2016.

Phil er med

– Vi er meget glade for, at det er lykkes os at få en hurtig aftale med Gary Neville. Han er en person, der har stor erfaring – både som spiller og traener. Gennem sin karriere har Gary vist stort lederskab. Han er meget respektere­t i engelsk fodbold, og disse kvaliteter har overbevist os om, at han er den perfekte traener til at lede vores hold indtil udgangen af saesonen, Mads Laudrup kom aldrig til et af de helt store danske hold. Den tidligere Unitedlege­nde Gary Neville tager over i Valencia. siger klubbens praesident, Para Lay Hoon.

Gary Neville vil vaere flankeret af sin bror, Phil, der siden sommer har vaeret assistent i klubben.

United-legendens første kamp som traener for Valencia bliver mod selveste FC Barcelona.

Den 40-årige tidligere højreback har indtil nu vaeret assistent på det engelske landshold for Roy Hodgson og ageret som fodboldeks­pert for Sky Sports.

Når du er fodboldspi­ller, er du fodboldspi­ller 24 timer om dagen, syv dage om ugen. Og det har jeg prøvet nu, og nu vil jeg gerne videre derfra

am@eb.dk

 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER ??
FOTO: ALL OVER
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark