Ekstra Bladet

BO ER BARE GO’!

Det bliver svaerere og svaerere for landstraen­er Gudmundur Gudmundsso­n at undgå at udtage manden med naestflest­e landskampe til EM i Polen

- PETER BAGGE pba@eb.dk

Veteranen Bo Spellerber­g har fortsat sin årlige november-offensiv ind i december.

Trods ti mål i topbraget mod Bjerringbr­o Silkeborg måtte de danske mestre KIF Kolding København nøjes med at genåbne en fyldt Koldinghal med 5001 tilskuere med uafgjort 25-25.

Det bliver svaerere og svaerere for landstraen­er Gudmundur Gudmundsso­n at undgå at udtage manden med naestflest­e landskampe til EM i Polen.

Da han i denne saeson har vist, at han kan spille alle tre pladser i bagkaeden, ligner han mere og mere et bud på den sidste plads i truppen.

Dommer Henrik Mortensen sørgede på ny for at bringe sig i centrum, da han undlod at dømme straffe til Torsten Laen, da eks-landsholds­spilleren i sidste sekund fik revet sig fri, men braendte på en velspillen­de Søren Rasmussen.

’Hadedommer­e’

Dermed fortsaette­r dommerparr­et, Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen, med at udvikle sig til KIF Kolding Københavns ’hadedommer­e’.

Det var sidstnaevn­te, som modsat kollegaen turde dømme et straffe i sidste sekund i pokalkvart­finalen til HC Midtjyllan­d, som med den kendelse snuppede en Final 4-plads fra de danske mestre.

Med to spillere i overtal i de sidste sekunder havde KIF Kolding København en kaempe fordel mod BSV, der laenge lignede en vinder anført af EM-kandidaten, Nikolaj Øris Nielsen.

Den langskaegg­ede venstresky­tte Bo Spellerber­g er godt spillende i øjeblikket og kan snuppe den sidste EM-plads i Gudmundurs trup til Polen.

plaffede ti bolde ind bag en ellers velspillen­de Kasper Hvidt i den fornemme indvielse af den flotte hal.

Da Skjern nogle timer forinden havde vundet med 2726 over Aalborg på et mål i sidste sekund af den tidligere Aalborg-spiller, Lasse Mikkelsen, blev det til kampen om 2. pladsen.

Hallen genåbnet

Efter at vaere lukket i to måneder blev en udvidet Koldinghal­len

genåbnet.

24 mio. kroner har det kostet at forlaenge hallen og skaffe plads til 5000 tilskuere til det kommende kvindeVM – med første kamp.

Så har man forhåbentl­igt skaffet et ekstra net, så dommerne ikke fremover skal stoppe tiden, når bolden forsvandt efter en forbier.

Det betød, at det ene hold i en halvleg var naesten afskåret fra at løbe kontraer.

Kampen kom i gang med et kvarters forsinkels­e, da nettet

bag det ene mål ikke kunne rulles ned.

Efter at have kaempet med teknikken blev de 250 tilskuere bag målet flyttet til andre pladser i den ellers udsolgte hal.

Forinden havde BSV’s landsholds­emne, Nikolaj Øris Nielsen med en forbier under opvarmning­en ramt en tilskuer i ansigtet, så den uheldige mand ifølge Twitter fik slået en tand ud.

 ??  ??
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ??
FOTO: CLAUS BONNERUP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark