Ekstra Bladet

FAT DET DOG!

-

– HVIS DE stemmer nej, så er det, fordi de mener det. Det må vi politikere tage alvorligt, sagde Bertel Haarder (V) i aftes ved ankomsten til Christians­borg.

HØRTE vi rigtigt? En politiker der omsider slår ørerne ud?

VAELGERNE hamrede igen en sejlende lussing lige i hovedet på det store flertal af EU-jublere i Folketinge­t. Men hér var pludselig en veteran, der ikke spillede den saedvanlig­e plade om, at vaelgerne er dumme, og at de har ikke forstået, hvad vi stemte om.

IMENS sad Mogens Lykketoft og Uffe Ellemann et andet sted i byen og mimrede, som de plejer, at det da var gået helt galt, og at vi så et mistillids­votum til det danske demokrati ... En slukøret Morten Bødskov påstod, at det havde vaeret for indviklet for vaelgerne, og at tiden havde vaeret for kort ... Luk dog arret, får man lyst til at sige.

HVILKEN FRAEKHED igen at begynde at kalde vaelgerne udemokrati­ske og dumme og farlige for Danmark. Tvaertimod! Folk var netop fuldfede, lurmaerked­e demokrater, der tonsede til stemmeboks­ene i øsende regn og i et antal, som de ikke når til sokkeholde­rne i resten af Europa.

DER VAR spået lav vaelgerdel­tagelse, bl.a. fordi mange vaelgere ellers er nødt til at stemme imod deres egen parti. Men hellere det, åbenbart, end lade sig manipulere og true i en retning, som flertallet ikke ønsker. Fat det dog politikere – folk tror ikke på, at EU er løsningen på alle problemer. Tvaertimod – Schengen bliver formentlig suspendere­t nu i en periode, fordi Vaelgerne hamrede igen en sejlende lussing lige i hovedet på det store flertal af EU-jublere i Folketinge­t.

AFKLAEDNIN­GEN af japartiern­e fortsaette­r, når Danmark på et tidspunkt får en Europol-aftale uden at skulle bondefange­s til at lade EU overtage alle mulige andre dele af vores retssystem.

viser det sig igen, at det var bar’ løgn

SÅ viser det sig igen, at det var bar’ løgn, at paedofile og østeuropae­iske tricktyve og narkobaron­er ville overtage vores lille smørhul. Ligesom da de samme politikere tidligere påstod, at vi ville gå fallit, hvis vi ikke indførte euroen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark