Ekstra Bladet

Bror: Mit hjerte siger mig, at han er derude

-

Osman Bekar bryder sammen i telefonen. Han kan pludselig ikke holde sorgen tilbage.

– Jeg savner ham helt vildt. Det føles, som om jeg har mistet min anden halvdel, lyder det fra Engin Bekars 31-årige storebror.

Siden lillebrode­rens forsvinden har han forsøgt at spore sin brors faerden, uddelt flyers og efterlyst ham på de sociale medier i håbet om at få nyt om hans skaebne.

Håber, han har fået en hjerneblød­ning

– Uvisheden draeber mig indeni. Men jeg kan slet ikke forestille mig, at min lillebror skulle have taget sit eget liv. Det havde han ingen grund til, og hans adfaerd siger noget andet. Der er så mange ting, der modsiger hinanden. Vi håber bare, at vi kan få et tegn på liv.

Ud over selvmord er broderens mulige impulsive vinterbadn­ing på Amager Strand for Osman utaenkelig. Det samme gaelder evt. brug af stoffer eller andre oplagte teorier som eksempelvi­s en for familien ukendt kaereste.

– Jeg frygter selvfølgel­ig, han har vaeret udsat for en kriminel handling, men det er der ikke tegn på. I bedste fald håber jeg, at han bare har fået en ’hjerneblød­ning’ og traengte til frisk luft, at han har fortrudt, men pludselig ikke kan overskue konsekvens­en, og så bare kører den helt ud, spekulerer Osman Bekar.

– Men alt er tankespind. Jeg er helt blank på, hvad der er sket. Jeg vil bare ikke erklaere ham for død, før jeg har set hans lig. 29-årige Engin Bekar ledte efter arbejde som softwarepr­ogrammør, efter han havde afsluttet sin uddannelse på DTU.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Copenhagen Hotel Go på Amager. Her er Engin Bekar sidst set i live sidste søndag kl. 12.45, da han forlod hotellet efter få timer.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Copenhagen Hotel Go på Amager. Her er Engin Bekar sidst set i live sidste søndag kl. 12.45, da han forlod hotellet efter få timer.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark