Ekstra Bladet

To 15-årige knivstukke­t

SAMMENSTØD I ØRSTEDSPAR­KEN

-

Det var et voldsomt knivstikke­ri, der fredag aften udspillede sig i Ørstedspar­ken i København. De to 15-årige ofre blev ramt adskillige gange.

Samtidig blev der i naerheden af gerningsst­edet fundet flere slag- og stikvåben, som politiet har en ’staerk formodning om’ har forbindels­e til overfaldet.

Knivstikke­riet fandt sted i et større opgør, hvor en gruppe på fem-seks personer blev overfaldet af en gruppe på syv-otte personer.

Tre og fem knivstik

– Den ene har tre knivstik-, og den anden har fem knivlaesio­ner, siger central efterforsk­ningsleder ved Københavns Politi Henrik Vedel.

Politiet har fortsat ikke afdaekket motivet for overfaldet.

– Vi har endnu ikke noget motiv. Men der er ingen tvivl om, at det ikke er tilfaeldig­t. Der har vaeret en uoverensst­emmelse mellem disse to gruppering­er. Men vi ved endnu ikke, hvem den anden gruppe er, siger Henrik Vedel.

Politiet vil nu igen afhøre de to ofre, der natten til lørdag har vaeret under behandling, og forfølge sagen derfra.

Ikke tilfaeldig­t

– Der er ingen tvivl om, at dette her ikke er tilfaeldig­t. Men om konflikten er opstået kort forinden eller ligger laengere tilbage, det ved vi ikke, siger Henrik Vedel.

Knivstikke­riet fandt sted inde i Ørstedspar­ken, der ligger i det centrale København. Der er ikke oplysninge­r om, hvor i parken knivstikke­riet naermere bestemt fandt sted.

Politiet fik anmeldelse­n kort efter klokken 22 fredag, og parken var afspaerret frem til omkring klokken to natten til lørdag nat grund af politiets undersøgel­ser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark