Ekstra Bladet

Giftige Facebook

-

Megan Fox er ikke stor fan af sociale medier som Facebook og Twitter. Den 29-årige skuespille­r, som har to sønner med eksmanden Brian Austin Green, mener, at medierne har en negativ indflydels­e på børn og unge, som jagter ’likes’ og følgere for at blive populaere. – Det er virkelig giftigt for vores ungdomskul­tur, siger hun. Christina er vores fraekke julegodte denne søndag på Side 9. December er en måned med dobbelt forkaelels­e for Christinas vedkommend­e. I december ligger nemlig både julen og hendes fødselsdag. Hun fylder 31 om nogle dage – og stort tillykke!

Dejlige Christina skal holde jul på Fyn med sin far, hans kaereste og hendes familie.

– Jeg ELSKER jul. Jeg begynder faktisk allerede at høre julemusik i oktober. Det bedste ved julen er den hyggelige stemning, den dejlige julemad og de søde sager, fortaeller hun med et kaempe julesmil om laeberne og fortsaette­r:

– For en gangs skyld skal jeg bare slappe af i julen. Jeg skal se julekalend­er og hygge mig med juleindkøb­ene. Jeg har altid haft 1000 ting, jeg skulle lave i julen, og jeg har derfor aldrig rigtig haft tid til at nyde juledagene.

– Julen bringer både det bedste og det vaerste frem i folk. Rigtig mange danskere stresser over juleindkøb og brokker sig over det kolde og kedelige vejr. I stedet for at gå og vaere sur hele tiden bør man taenke positivt: Hvis det sner og stormer udenfor, så hyg dig indenfor med en kop varm kakao.

ikaak – Jeg begynder faktisk allerede at høre julemusik i oktober.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark