Ekstra Bladet

VAR KONEN MORDER? Liget af aegtemand fundet efter 18 år

- CHRISTINA EHRENSKJÖL­D ehren@eb.dk

Leigh Ann Sabine døde 74 år gammel af kraeft i hjernen. De sidste 18 år af sit liv har hun efter alt at dømme båret på en uhyggelig hemmelighe­d og er nu hovedmista­enkt i en årelang kriminalgå­de.

Naboer har fundet liget af hendes mand John Sabine, som ikke er set i live siden 1997 ved parrets hjem i den sydwalisis­ke forstad Beddau.

– Dna-materiale har bekraeftet identitete­n på hr. Sabine, som sidst er set i 1997. Fru Sabine døde 30. oktober 2015 og er i nu den hovedmista­enkte i efterforsk­ningen, siger en polititals­mand ifølge den britiske avis The Telegraph.

Ikke meldt savnet

John Sabine ville have vaeret 85 år, hvis han havde levet i dag. Han menes at vaere flyttet til boligkompl­ekset Trem-Y-Cwm med sin hustru i februar 1997. Ifølge Daily Mail og BBC blev John Sabine ikke officielt meldt savnet.

Måske har hun gemt hans lig i hjemmet og så besluttet sig for at flytte det, da hun vidste, at hendes egen død var naer

– Der er en ekstraordi­naer raekke omstaendig­heder, og vi arbejder på at afklare den komplicere­de sag, siger efterforsk­ningsleder Gareth Morgan til The Telegraph.

Parrets fem børn har ikke kendt til faderens forsvinden, fordi foraeldren­e år forinden havde afbrudt kontakten med dem, fortaeller sønnen Steve til avisen Wales Online.

Naboerne er rystede over den makabre kriminalsa­g:

– Leigh (Ann) var en meget talende og udadvendt kvinde, men det er svaert at forstå, hvad der er sket. Jeg kendte ikke hendes mand, men jeg ved, at han var brandmand, og vi troede alle sammen, at han døde for flere år siden, siger 75-årige Violet Scott til The Telegraph.

– Måske har hun gemt hans lig i hjemmet og så besluttet sig for at flytte det, da hun vidste, at hendes egen død var naer. Det blev fundet på jorden mellem to af lejlighede­rne ved siden af hendes hjem. Jeg forstår ikke, at det har vaeret her i alle disse år, fortsaette­r hun.

Søn: Hun var ond

Først tre uger efter Leigh Ann Sabines død, fandt naboer de jordiske rester af en

John Sabine havde ikke vaeret set i live siden 1997. Leigh Ann Sabine (tv.) døde af kraeft i hjernen i oktober. Tre uger efter fandt naboer hendes mands lig pakket ind i plastic ved parrets hjem.

person, som var pakket ind i plastic. Obduktione­n har påvist, at John Sabines krop havde skader efter et overfald.

Sønnen Steve, som bor på New Zealand, hvor hans mor stammer fra, fortaeller til Wales Online, at han egentlig godt kunne lide sin far, mens han betegner sin mor

som en ondsindet kvinde.

– Man ser programmer som CSI på tv og taenker ’Christ, det er en ond kvinde’, men det var hun (moderen, red.). Alt skulle handle om hende, siger Steve, som ikke har set sine foraeldre i 30 år, efter de forlod ham, hans bror og tre søstre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark