Ekstra Bladet

Løgn og varm luft

-

Husk, det er ikke kun Dansk Folkeparti og Tulle, der snyder på vaegten. Claus Hjort Frederikse­n, Venstre og Lars Løkke snyder også ’BIG TIME’, mens de afvikler velfaerden. Hvornår er der sidst kommet noget sandt ud af munden på Claus Hjort?

Han lyver om statskasse­n. Den ene dag er den tom, det er, når der skal bruges penge til velfaerd, klimaforbe­dringer, pensionist­er, investerin­ger i vores fremtid, infrastruk­tur, kollektiv trafik og ulandsbist­and.

Naeste dag er den fyldt, det er når, de rige skal have skattelett­elser og billige luksusbile­r.

Bukserne er trukket af DF, Løkkes har altid haengt nede om knaeene. Sandheden om både Venstres og DF’s politik er jo, at de intet tøj har på, kun varm luft! Per Mortensen Eskebjergg­ård 50 Måløv Politikern­e prøver at negligere forøgelsen af udgifterne til de tilrejsend­e migranter og flygtninge ved at opgøre økonomien i procenter. Forøgelsen er på over fem milliarder kroner. Omregnet svarer det til en gennemsnit­lig betaling på over 1000 kr. pr. person i Danmark. Det gaelder både børn, voksne og aeldre. Omsat til skat bliver beløbet omkring 2500 kr. i gennemsnit pr. skatteplig­tig. Beløbet vokser i de kommende år.

Sverige lukker af for flygtninge. Jeg mener ikke, at aegte flygtninge skal bremses, men bekvemmeli­gheds-migranter bør stoppes ved graensen. Torben Jürgensen Gl. Skolevej Gadstrup De millioner af flygtninge, der er tvunget til at blive i f.eks. Syrien, har større behov for hjaelp end dem, der kommer her, påpeger Nickolai Hamann.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark