Ekstra Bladet

Jeg er for genert

Komiker-singlen Andreas Bo opsøger aldrig det modsatte køn

- MARIA LÜTZEN malu@eb.dk

I mangel på voksent kvindeligt selskab havde Andreas Bo lånt sin brors børn Albert og Ida, da han i går var til premiere på ’Iqbal & den hemmelige opskrift’. Det er små to måneder siden, at Andreas Bo og bloggeren Mascha Vang fortalte, at de var gået fra hinanden.

Men den 48-årige skuespille­r jagter ikke en ny kvinde i sit liv.

– Jeg har aldrig vaeret typen, der har ledt. Det er et spørgsmål om tilfaelde. Sådan er det altid. Jeg har aldrig nogen sinde søgt noget eller henvendt mig til nogen eller gået hen til nogen i en bar. Aldrig i mit liv, siger han.

Det er dog ikke, fordi den succesfuld­e komiker blot kan laene sig tilbage og vente på, at tilbuddene fra kvinder vaelter ind.

– Det er simpelt hen, fordi jeg er for genert, erkender Andreas Bo.

Da han mødte den 12 år yngre Mascha Vang, var det til en nytårsfest, hvor hun tilfaeldig­vis var hans borddame.

– Så du har aldrig haft en datingprof­il?

– Nej, det har jeg godt nok ikke. Jeg tror på, som de sang i den gamle sang: ’Que sera, sera’. Hvis det sker, så sker det.

Sponsorbar­n

I ét tilfaelde har han dog opsøgt det modsatte køn; nemlig da han og kollegaen Troels Lyby tidligere i år rejste til Zambia for at besøge deres sponsorbar­n, Mathilda.

– Vi ved ikke så meget om hende, men jeg lover dig for, at det er den kønneste unge, jeg nogen sinde har set, bortset fra mine egne børn og Maschas, og hvad jeg ellers har haft af ekskaerest­ers børn. Hun er simpelt hen sådan en laekker unge, fortaeller Andreas Bo.

– Troels og jeg har sponsorere­t et nyt stråtag til hendes skole. Det venter vi på nogle billeder af, for at se om pengene er gået i den lokale mafias lommer.

Han håber, at deres hjaelp kan vaere med til at give Mathilda en lysere fremtid.

– Hun er otte år gammel, så det fedeste vil vaere, at hun ikke bliver gravid om fire år. Så er det bare en succeshist­orie, mener han.

Jeg har aldrig vaeret typen, der har ledt. Det er et spørgsmål om tilfaelde. Sådan er det altid

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark