Ekstra Bladet

Veninden: Hun er brølstaerk

-

Holdets to yngste hedder begge Anne Mette – og er passende stuvet sammen i holdets teenage-afdeling.

Anne Mette Pedersen er imponeret over veninden og klubkammer­aten:

– Hun er godt kørende. Jeg under hende al den succes, og det er jo bare fantastisk, at naesten alt, hun rører ved, går ind lige for tiden. – Hun gør det sgu godt! Den 23-årige højrefløj og den 21-årige back har det til faelles, at de begge hang grundigt i bremsen inden VM.

Anne Mette Hansen fik sin billet efter sidste testkamp før slutrunden – Anne Mette Pedersen var skadet, men nåede med i truppen før første kamp.

– Hun har ramt en god stime. Hun ved jo lige så godt som jeg, at hele efteråret i klubben ikke har vaeret så godt, men fra hun mødte ind i landsholds­lejren, hvor alle vel tvivlede på, at hun kom med til VM, viste hun jo, at de kloge havde set forkert, siger Anne Mette Pedersen.

– Fra den turnering i Spanien har hun fandeme vaeret godt kørende og superskarp, siger makkeren fra teenageflø­jen, der kan levere en flig af en forklaring:

– Hun er kun 21, men det er alligevel hendes tredje slutrunde, og hun har samlet noget erfaring efterhånde­n. Det betyder en del – det ved jeg fra mig selv. Der er et helt andet pres her i forhold til i en klub, og det kan vaere, hun har vaennet sig lidt til det. Hun tager også et stort ansvar hjemme i klubben, siger Anne Mette Pedersen.

– Hvis der er noget, vi har laert i København Håndbold, er det, at der skal kaempes mere og hårdere. Det har Anne Mette taget til sig. Hun gjorde det jo så godt, at Klavs ikke kunne komme uden om hende, og det er jeg helt sikker på, at Klavs også er glad for nu, siger Anne Mette Pedersen.

Flere bøffer

Hun har begge ben solidt plantet på jorden, selv om hun gør det så godt. Man skulle faktisk tro, hun var jyde

Hun har også lagt maerke til, at veninden har bygget bøffer på karosserie­t:

– Hun tog et ryk, da hun flyttede fra Hedehusene. Hun er brølstaerk. Og så er hun sindssygt sej.

– Hun har begge ben solidt plantet på jorden, selv om hun gør det så godt.

– Man skulle faktisk tro, hun var jyde, siger hun og griner.

– Hvad sker der på ungdomsvae­relset?

– En masse rod, en del sjov og ballade – og lidt Disneymusi­k en gang imellem …

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark