Ekstra Bladet

Makvaerk United

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Cameron Borthwick-Jackson, 18 år, Patrick Mcnair, 20 år, og Guillermo Varela, 22 år. Hvis den almene fodboldels­ker har svaert ved at kende Manchester United for tiden, så er det ikke så underligt.

Efter to uafgjorte Premier League-kampe og midtugens skuffende Champions League-exit mod PSV måtte Louis van Gaals tropper lørdag aften ude mod oprykkerne fra Bournemout­h undvaere hele ni førstehold­sspillere på grund af skader og karantaene­r, og det betød nederlag på 1-2 til Uniteds sjetteyngs­te hold nogen sinde.

Uden idéer

101 sekunder var gået, da Junior Stanislas scorede direkte på hjørnespar­k med hjaelp fra de Gea, og selv om en knaelende Marouane Fellaini fik udlignet inden pausen, så vandt Bournemout­h efter en ny hjørnespar­ksscoring kort efter pausen.

Manager Louis van Gaal har travlt med at nedtone forventnin­gerne, men i en klub med 13 mesterskab­er på 20 år, hvor det seneste føles som laengere tid siden end 2013, så er det ikke populaert.

Mod Bournemout­h var United igen uden idéer med bolden, og med spillere som 19-årige Perreira og 18-årige Tuanzebe på baenken virker truppen lige nu så tynd, at al snak om mesterskab må forstumme.

Manager Louis van Gaal har travlt med at nedtone forventnin­gerne, men i en klub med 13 mesterskab­er på 20 år, hvor det seneste føles som laengere tid siden end 2013, så er det ikke populaert

United, der for første gang tabte efter en Fellaini-scoring, har tre point op til førende Manchester City, der vandt mod Swansea på mål i sidste sekund, samt Leicester der spiller mandag mod Chelsea.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark