Ekstra Bladet

Slagsmål og sammenstød

-

Listen over slagsmål og bataljer, som medlemmer af Black Jackets har deltaget i gennem de sidste seks år, er ganske lang.

Ved en raekke af bataljer ne har der vaeret tale om større sammenstød, hvor op til flere hundrede klubmedlem­mer har deltaget.

I 2009 ankom godt 150 medlemmer til den lille, historiske by Horb am Neckar, hvor de ville afsaette den lokale afdelingsp­raesident. Men politiet nåede at rykke ind og forhindre, at flokken fik fat på praesident­en.

I maj 2010 deltog mellem 150 og 200 medlemmer, der var tilrejst fra forskellig­e byer til byen Rotweil, i et masseslags­mål med folk fra klubben United Tribuns, efter at United Tribuns-folk gennem en periode havde overfaldet Black

Senere samme år kom det atter til masseslags­mål mellem de to grupper et andet sted i Tyskland.

16. februar 2013 blev et bandemedle­m skudt og draebt af en kiosk-ejer efter en strid.

Jacketsfol­k. Satudarah deres første afdeling i Danmark. Grundstamm­en i den danske afdeling var isaer tidligere bandefolk fra gruppering­en VHK med rødder i Vaerebro og Høje Gladsaxe. Kort efter oprettelse­n udkaempede de en seks dage lang konflikt med Hells Angels, der begyndte med et vildt masseslags­mål til en technofest. Efterfølge­nde jagtede medlemmer fra de to grupper hinanden med køller og biler. Og i Horserød-faengslet blev en Satudarah-mand svaert kvaestet ved en batalje.

I 2014 oprettede Gremium deres første afdeling i Danmark. Gruppen var isaer centreret omkring nogle tidligere bande-relaterede folk med rødder i Mjølnerpar­ken, Nørrebro. Gennem det seneste år har medlemmer af Gremium vaeret involveret i en bandekonfl­ikt i København, hvor mindst et af deres medlemmer er blevet såret af skud. Konflikten har rødder i en anden konflikt, der ligger tilbage fra før, Gremium-afdelingen blev oprettet. Her var de ledende Gremium-folk involveret i en strid med folk fra gruppering­en Brothas. RASMUSSEN

Tidligere i år åbnede No Surrender deres første afdeling i Danmark. Flere af gruppens medlemmer var tidligere med i Satudarah og andre bandegrupp­eringer. Hooligans fra Vestegnen gør sig også i den klub. En raekke af klubbens medlemmer sidder i faengsel, fordi de mistaenkes for at have deltaget i et overfald på en mand med tyrkiske rødder tidligere i år. Fredag blev så to ledende medlemmer sigtet og faengslet i en sag vedrørende omfattende narkotikak­riminalite­t og våbenbesid­delse.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark