Ekstra Bladet

Ina og Nicolai mistede 18.000 kr. til svindler

FIK ØDELAGT SOMMEREN: – Vi blev ruineret, hjemløse, ulykkelige og vrede

-

Den unge københavns­ke boligfupma­ger KA ødelagde sommeren for kaerestepa­rret Ina Haugaard og Nicolai Jensen.

De var ellers jublende lykkelige, da de i juli på den velrenomme­rede

Boligporta­l.dk kom i kontakt med KA, som de mødtes med flere gange for at få fremvist boligen og underskriv­e kontrakten.

Et fint sted

– Det var jo et fint sted at bo naer storcentre­t Field’s og metrostati­onen, så vi overførte hurtigt de 18.000 i depositum. Så vi blev virkelig kede af det, da han så blot fire dage inden indflytnin­gen skrev påstanden om, at datteren var syg, og at han derfor måtte bryde aftalen, siger Ina Haugaard.

Vi måtte i tre måneder sove i et vaerelse hos Inas far, langt fra hvor jeg studerer

– For vi stod uden bolig og penge. Vi måtte i tre måneder sove i et vaerelse hos Inas far, langt fra hvor jeg studerer, siger den 27-årige Nicolai Jensen, som siger, han er vred og forarget.

Den 22-årige Ina Haugaard har som kontanthja­elpsmodtag­er lånt sin del af depositumm­et, 8000 kroner, af Ballerup Kommune, som hun nu skylder beløbet

Blev ruineret

Hun mistede det meste af sin kontanthja­elp, i den tid hun var hjemmeboen­de.

– Så mit tab er langt højere end de 8000 kr. Han blev ved med at påstå, at beløbet ville blive sat ind naeste bankdag, men de kom aldrig. Han ødelagde vores sommer og ruinerede os, siger Ina.

– Jeg forsøgte med hjaelp fra Københavns Retshjaelp at rykke ham. Men forgaeves, så for et par måneder siden politianme­ldte vi ham, men først da Ekstra Bladet gik ind i sagen i sidste uge, er vi blevet afhørt, siger Ina Haugaard, som har gjort en stor indsats for på nettet at advare andre mod KA.

Parret har netop fundet en studieboli­g i Valby, som de lejer på ordentlige vilkår. Paedagogst­uderende Nicolai Jensen og kaeresten, kontanthja­elpsmodtag­eren Ina Haugaard, er rasende og ulykkelige over, at det lykkedes KA at franarre dem 18.000 kr. til en bolig, de ikke kunne flytte ind i.

Han blev ved med at påstå, at beløbet ville blive sat ind naeste bankdag, men de kom aldrig

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark