Ekstra Bladet

– Hvordan er kvaliteten i år?

-

– Selv Remee er blevet rundere med alderen – meget hjertelig, og det er naesten rørende, hvad der sker. Men det kan selvfølgel­ig aendre sig, når det begynder for alvor med live-programmer­ne.

– Takket vaere mit meget intense arbejde med grupperne er der kommet langt flere lovende deltagere i den kategori. Vi ved, at de yngre solister bliver ved med at komme, og at isaer pigerne også er dygtige. Det er, som om de har hørt efter, hvad der er blevet sagt i årenes løb. De kommer ikke tomhaendet. Er saglige og ambitiøse. Det er

Jeg tror aldrig, jeg ville kunne lave noget for TV2 – siger jeg med fare for, at jeg på et eller andet tidspunkt står med hatten i hånden foran dem

drengene måske grad.

Det er niende saeson med ’X Factor’, og de otte af gangene har Blachman vaeret med og sagt sin uforgribel­ige mening om, hvad han har set og hørt undervejs.

Og det lader ikke til, at han taenker på at kvitte ’talerstole­n’, hvorfra han når ud til naer og fjern i kongeriget med sine legendaris­ke, belaerende vendinger, som man dog til tider skal vaere usaedmen

i mindre Cool Blachman med fruen i baggrunden. Cigaretten indenfor var dog kun for billedets skyld. Skal der ryges, foregår det normalt udenfor. vanlig kvik for helt at kunne finde hoved og hale i.

– Personligt befinder jeg mig rigtigt godt med ’X Factor’. Et job, hvor jeg hverken keder mig selv eller andre. Det er som en gammel ven, der dukker op med et halvt års mellemrum, og så er det et kaerligt gensyn med kollegerne, der også har nydt godt af pausen.

– Jeg føler en taknemmeli­ghed på mine aeldre dage over at have fået den mulighed for

at nå ud til danskerne. Derfor bliver jeg ved ... i hvert fald indtil naeste saeson, haha! Men måske bliver det mig, der lukker og slukker for det hele, hvornår det så end måtte blive.

– Det vil også vaere satans utaknemmel­igt ikke at blive ved. Det giver mig en adgang til Danmarks Radio for mine andre program-ideer, jeg ellers ikke ville have. Ikke at mine ideer ikke er gode nok i sig selv, men der er en følelse

af gensidig afhaengigh­ed mellem mig og DR.

– Jeg er ikke fastansat, men jeg tror aldrig, jeg ville kunne lave noget for TV2 – siger jeg med fare for, at jeg på et eller andet tidspunkt står med hatten i hånden foran dem.

– Men er det ikke et problem, at ingen af deltagerne tilsynelad­ende bliver til noget?

– Det er en gammeldags rock’n’roll-attitude. Man skal kravle, før man gå. Men hvor meget skal der ske, før

 ?? ?? reelt er programmer­ne frem til starten på live-udsendelse­rne allerede i kassen.
– Ja, vi har vel på nuvaerende tidspunkt tjent halvdelen af vores løn. Nu er det vaerste tilbage. Tiden, hvor det hele traekker sig sammen, man bliver anspaendt og skal ud og tisse, 20 sekunder før kameraerne taendes, og det går løs. Men det er også den intensitet, der er vanedannen­de.
Finalister­ne er fundet, kategorier­ne uddelt, men Blachman må selvfølgel­ig ikke fortaelle, om det er de unge eller gamle solister eller grupperne, han skal forsøge at bringe til sejr. – Men der har aldrig vaeret bedre stemning blandt dommerne. Mette (afløseren for Lina Rafn, Mette Lindberg, red.) har vaeret et fint indspark i forløbet. Hun forstår naesten på en almoderlig facon at laegge sig i feltet imellem mig og Remee. Et frisk pust på en god måde.
Bliver på skuden
reelt er programmer­ne frem til starten på live-udsendelse­rne allerede i kassen. – Ja, vi har vel på nuvaerende tidspunkt tjent halvdelen af vores løn. Nu er det vaerste tilbage. Tiden, hvor det hele traekker sig sammen, man bliver anspaendt og skal ud og tisse, 20 sekunder før kameraerne taendes, og det går løs. Men det er også den intensitet, der er vanedannen­de. Finalister­ne er fundet, kategorier­ne uddelt, men Blachman må selvfølgel­ig ikke fortaelle, om det er de unge eller gamle solister eller grupperne, han skal forsøge at bringe til sejr. – Men der har aldrig vaeret bedre stemning blandt dommerne. Mette (afløseren for Lina Rafn, Mette Lindberg, red.) har vaeret et fint indspark i forløbet. Hun forstår naesten på en almoderlig facon at laegge sig i feltet imellem mig og Remee. Et frisk pust på en god måde. Bliver på skuden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark