Ekstra Bladet

Har købt Bieber-billetter for 20.000 kroner

- MARIA LÜTZEN malu@eb.dk

Det er ikke kun kåde teenagere, som er så vilde med Justin Bieber, at de vil betale formuer for at møde ham. Også en af Ekstra Bladets Side 9-piger, 22-årige Malene Jessen, har hevet den helt store tegnedreng frem. Da VIP-billettern­e til Justin Biebers koncert i Danmark blev sat til salg lørdag, havde hun fået lov af sin chef til at saette sig ud i personaler­ummet med sin telefon.

Modellen, som flere gange har vist formerne frem på Ekstra Bladets Side 9, er nemlig så stor en fan af popstjerne­n, at hun for alt i verden ville have fat i en af de dyreste billetter til 13.680 kroner, de såkaldte VIP1-billetter, som giver ret til en selfie med Bieber.

Som Ekstra Bladet skrev i går, er de hundedyre billetter et saerligt tilbud til hardcore fans, som gerne vil helt taet på deres idol.

’Godkendt utroskab’

– Jeg har vaeret 'Belieber' (fan af Bieber, red.) siden dag ét, og det har altid vaeret min største drøm at møde ham. Jeg havde endda aftalt med min ekskaerest­e, at Justin Bieber var 'godkendt utroskab', fortaeller Malene.

Efter at have siddet i kø som nummer 2500 online fik hun den nedslående besked, at hun ikke kunne købe en VIP1-billet. Hun måtte derfor nøjes med en VIP2-billet til 6310 kroner, som kun giver et gruppebill­ede i stedet for en selfie med stjernen.

– Jeg var helt vildt skuffet, men købte den alligevel. Men lige pludselig lykkedes det. Jeg indtastede mit kontonumme­r igen og fik at vide, at jeg også havde købt en VIP1-billet, jubler hun.

På ganske kort tid havde Malene Jessen altså købt billetter for knap 20.000 kroner.

– Det er lidt voldsomt. Men når jeg har mødt ham, er mit liv fuldendt. Så behøver jeg ikke mere, lyder det fra Side 9-pigen, som senest var i avisen i november. Hun regner dog med at saelge sin VIP2billet videre, hvis ikke hun kan få pengene igen.

Malene Jessen har intet tilovers for dem, der sviner de fans til, som bruger formuer på VIP-billetter.

– Det er forfaerdel­ige mennesker. Hvis jeg har lyst til at bruge 14.000 på min største drøm, er det da lige meget, hvad drømmen er. Jeg har jo selv tjent pengene, siger den 22-årige, som ud over modeljobbe­t arbejder på en tankstatio­n.

Det er lidt voldsomt. Men når jeg har mødt ham, er mit liv fuldendt. Så behøver jeg ikke mere

Stresset uge

– Jeg troede, min far ville blive lidt småsur, men han ved, hvor meget det betyder for mig, og hvor meget jeg arbejder for det, fortaeller hun.

Tidligere i år spillede Justin Bieber en koncert i Oslo, hvor han gik fra scenen efter bare ét nummer, da nogle fans hev i et håndklaede. Det tror den danske 'Belieber' dog ikke, at sangeren gør i Danmark.

– Han havde en stresset uge, og jeg kan godt følge ham i, at han ikke gad blive på scenen i den situation, siger Malene Jessen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark