Ekstra Bladet

Vi havde chancen

-

Linnea Torstensso­n var skuffet ud over alle graenser.

– Jeg synes ikke, vi er tilstraekk­eligt fokuserede. Vi laver for mange tekniske fejl, og Danmark fik gang i sin kontramask­ine. Det er de vaesentlig­ste årsager til, at vi taber i dag. Det plejer at vaere dem, der scorer flest mål på kontra, der også vinder kampene – og jeg tror, vi tabte den duel i dag, siger

43, der i dag bor ved Lugano-søen i Schweiz.

Gitte Madsen, 46, universal-spilleren, der kunne spille samtlige pladser i bagkaeden, men sjaeldent var førstevalg, bor i dag i Oslo sammen med Magnus Kaarød.

– Hvor er det dog sjovt at se pigerne igen. Vi havde et fantastisk godt hold med en god traenings-disciplin, og vi blev kørt hårdt igennem af Ulrik Wilbek. Vi var utroligt staerke. Men de nuvaerende spillere er sikkert staerkere fysisk, end vi var – og i hvert fald i bedre form, end vi er nu, siger Gitte Madsen.

Mere fysisk nu

Hun haevder, at hun efterhånde­n hverken taler norsk eller dansk. Men det går nu meget godt uanset for den charmerend­e østjyde, der i spilleren, der er haemmet af et traelår. I kom ellers taet på… – Det troede vi også, da stillingen var 20-17. Der braender vi mange chancer i en periode, hvor vi havde muligheden for at vende tilbage i kampen, og når vi alligevel ikke er gode nok til sidst, så hjaelper det os ikke, siger Linnea Torstensso­n.

Hun har svaert ved at spå

dag er fysioterap­eut. Dengang var hun ved siden af sine spillemaes­sige kvaliteter også den person i truppen, der kunne tale med Anja Andersen, når superstjer­nen var ved at forlade denne klode.

– Spillet er meget mere fysisk nu, der skal flyttes noget, det går hurtigere, så man skal vaere flittig i styrkeloka­let. Jeg følger ikke så godt med, som jeg burde, men jeg er vendt tilbage til håndbold igen, idet jeg traener min datter på 11 og min søn på ni år i Baekkelage­t. Og det er fantastisk sjovt. Ligesom det er super at vaere her i aften, siger Gitte Madsen. Hvad de skulle bagefter? – Det er hemmeligt, men vi skal en masse sjove ting, sagde Anne Dorthe Tanderup.

Det tror vi på … om, hvor langt Danmark kan komme ved VM:

– Det er svaert at sige, men med det publikum i ryggen, kan alt vel ske. Jeg siger ikke, at det betød noget for os, for det er bare fantastisk at få lov at spille for 12.000 tilskuere – men ligefrem at have dem i ryggen, det kan jo løfte et hold, siger Linnea Torstensso­n.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark