Ekstra Bladet

Mulle vil have mere fest

-

Så er Mulle kommet i gang.

Bagefter var hun meget beskeden, og hun ville have andre til at vurdere sin indsats.

Lad os slå fast, at det var en Kristina Kristianse­n alias Mulle, som vi på forhånd havde en forventnin­g om ville folde sig ud i Boxen.

Det hjalp på hendes spil, at traener Klavs Bruun Jørgensen lod hende daekke op, så Danmark kunne ’stjaele’ svenskerne­s fortrukne våben, kontraangr­ebene.

– Indtil i aftes havde Sverige scoret 64 mål på kontra, og vi havde vel scoret en enkelt gang. I dag så jeg ingen svenske kontramål, men vi fik gang i kontraerne, siger Kristina Kristianse­n, som ud over at drive det danske angrebsspi­l frem over stepperne også scorede tre gode mål.

At hun sendte et straffe forbi på et kritisk tidspunkt, er lige til glemmeboge­n.

8. mand

– Det var traels, at Sverige begyndte at komme taet på, men vi slog heldigvis tilbage, siger Kristina Kristianse­n, som sammen med resten af holdet kan se frem til at spille VM-kvartfinal­e mod Rumaenien og ikke verdensmes­trene fra Brasilien, som overrasken­de tabte til rumaenerne med 25-22.

– Så må vi i stedet slå Rumaenien, siger Kristina Kristianse­n, der synes, at alle havde spillet en fin kamp mod Sverige i en fantastisk kulisse.

Hun følte for alvor, at der var 8. mand på tilskuerpl­adserne.

– Det har da vaeret i de andre kampe, men i dag var specielt, fordi det var Sverige, siger Kristina Kristianse­n.

– Da Sverige var ved at komme på taet på, tror jeg, at der var mange, som sagde til sig selv, at denne fest er bare så enestående.

– En fest, som du måske aldrig mere vil komme til at opleve, så vi ville ikke tabe til Sverige, siger Kristina Kristianse­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark