Ekstra Bladet

En stor skuffelse

- HANS-HENRIK HARE HYBHOLT

Rudy Markussen satte sig ned, rystede på hovedet og kom aldrig op igen. Boksebrage­t mod Patrick Nielsen var overstået – stort set inden det var kommet i gang.

Måneders opbag blev overstået i tre omgange, hvor 38årige Markussen aldrig rigtig kom i gang, og det efterlod en lang raekke boksefans, der havde brugt mange penge på enten pay-per-view eller ringside-billetter med en bitter smag i munden.

De sociale medier, hvor irritation dagligt bliver luftet, blev igen brugt, og det virkede en kort overgang, som om Facebook og Twitter ville braende sammen som følge af al den utilfredsh­ed.

For det var da en kummerlig omgang, Markussen leverede. Og mange antyder, at hele showet med pressemøde­r og indvejning var en planlagt omgang. Isaer baseret på de udtalelser, bokserne kom med efterfølge­nde, hvor isaer Patrick Nielsens kommentar om, at de såmaend godt kan lide hinanden, stødte mange.

Spil for galleriet?

Blandt de irriterede er den tidligere profession­elle bokser Torben Keller, der så kampen på tv.

– Det var en stor skuffelse for mange. For Rudy bokser slet ikke. Han er der slet, slet ikke. Og det virker, som om han slet ikke giver det et forsøg. Det var en kaempe skuffelse, siger Keller til Ekstra Bladet.

– Rudy bliver ramt og saetter sig ned. Han ryster på hovedet og giver op. Jeg synes ikke, han bed taenderne sammen. Er det en kamp for dit liv, så rejser du dig, selv om du pisser blod, lyder kritikken fra Torben Keller.

Han giver ikke meget for ’Ondt Blod’-temaet, fordi bokserne efterfølge­nde gav udtryk for sympati for den anden part.

– Ved hovedkampe­n bliver det hele forvaerret af, at begge boksere efterfølge­nde udtaler, at de faktisk er gode venner og 'håber I kunne lide showet'. Rudy udtalte, at 'man kan godt kalde det spil for galleriet'. Det er at skyde sig selv i foden med et gevaer. For så er det skuespil og show det hele.

– Det finder folk jo ud af, og det er som at sige: Ha ha, der snød vi jer sgu. Jeg ved ikke, om det er fikset, og det skal jeg ikke udtale mig om, men når man siger sådan noget, ser det sgu dumt ud, siger Torben Keller, der retter en kritik mod TV3 Sport og tvdaekning­en generelt af staevnet:

– Tv-produktion­en var elendig. Jeg ville gerne se Dennis Ceylan. Og Micki Nielsen. De boksede godt begge to, og det var jeg glad for at se. Men vi så deres kampe fire-fem gange. De blev vist igen og igen. Det var lidt traels.

Rudy bokser slet ikke. Han er der slet, slet ikke. Og det virker, som om han slet ikke giver det et forsøg. Det var en kaempe skuffelse

TV3: Elektrisk stemning

Ekstra Bladet har naturligvi­s bedt om en kommentar fra TV3 Sport og har i skrivende stund fået dette svar.

– Jeg kunne godt have taenkt mig, at publikum og seere havde fået lidt mere boksning i aftenens hovedkamp, men sådan er det nu engang i en sportsgren, hvor varigheden ikke udelukkend­e bestemmes af et stopur.

– Til gengaeld har jeg sjaeldent oplevet en så elektrisk stemning før og under en sportsbegi­venhed i Danmark, og det indikerer for mig, at eventets titel 'Ondt Blod' var rammende, skriver TV3 Sports sportschef, Peter Nørrelund, i en mail.

haren@eb.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark