Ekstra Bladet

Eriksen har mistet magien 1 2

-

1-0 Eric Dier (39), 1-1 Aleksandar Mitrovic (74), 1-2 Ayoze Pérez (90) -----------------------------Tottenham har ikke vaeret engelske mestre siden 1960/ 1961, og det bliver de heller ikke i denne saeson. Det sprudlende hold fra tidligere på saesonen virker til at vaere forsvundet med vinterens ankomst.

Og også Christian Eriksen har mistet sin magi. Søndag mod svage Newcastle manglede danskeren fart og var langtfra så dominerend­e som tidligere. Hans hjørnespar­k nåede sjaeldent laengere end til første forsvarer, og generelt virkede danskeren til at have glemt sine kreative evner.

Eriksen var som resten af Tottenhams kreative spillere ramt af, at kampen bar praeg af duelspil og lange bolde uden idé.

Alligevel så det laenge ud til, at Eriksen ville få en afgørende betydning.

Måltørke på hjemmebane

Kort før pausen slog han et indlaeg direkte ind i hovedet på forsvarssp­illeren Eric Dier, der ved første stolpe headede i modsatte hjørne.

Eriksen havde chancen for at gøre det til 2-0 på et frispark kort inde i anden halvleg, men Eriksen sparkede direkte i muren og virkede ikke som en spiller, der selv troede på det. Han har nu ikke scoret i 20 kampe på hjemmebane­n White Hart Lane.

I stedet overtog Newcastle mere og mere af spillet, og Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez i overtiden sikrede Newcastle en overrasken­de sejr.

Med nederlaget bliver Tottenham liggende som nummer fem med syv point op til førende Arsenal. Spurs har dog stadig to point ned til Liverpool, der pludselig har glemt alt om Klopp-effekten efter 2-2 hjemme til West Bromwich.

mke

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark