Ekstra Bladet

Højt humør FYREDE 1,5 MIO. AF

TURTLES PÅ TUR: Det kostede kassen, da Leicester-spillerne sidste weekend var på julevisit i København

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN ekstrablad­et.dk/sport sport@eb.dk mke@eb.dk

Vinder Kasper Schmeichel og Leicester aftenens kamp hjemme mod Chelsea, så er de tilbage på førsteplad­sen i Premier League. Forberedel­serne til kampen har vaeret noget utradition­elle. Sidste weekend var Leicester-spillerne på tur til København, hvor de søndag var klaedt ud som Ninja Turtles og andre tegneserie­figurer, og nu er det kommet frem, hvor dyr turen egentlig var.

Den engelske avis Daily Mirror kan nu fortaelle detaljered­e oplysninge­r om, hvad der skete i København, og angiveligt skulle regningen for opholdet løbe op i hele 1,5 millioner kroner.

10.000 pr. flaske

– Spillerne nød det, og jeg er meget glad for denne engelske tradition, siger manager Claudio Ranieri om den korte juletur fra lørdag til søndag.

Pengene blev blandt andet Leicester-spillerne, der blandt andet var klaedt ud som Ninja Turtles og andre tegneserie­figurer, gav den fuld gas i København, hvor der ikke blev holdt igen på forbruget.

Spillerne nød det, og jeg er meget glad for denne engelske tradition

Claudio Ranieri, manager

brugt sent lørdag på natklubben Zen, hvor der blev betalt 20.000 kroner for fire VIP-borde og købt champagne-flasker til 10.000 kroner stykket.

Premier League-topscorer Jamie Vardy imponerede ved at åbne øl-flasker med taenderne og dansede ivrigt, og først ved 04.30-tiden om natten forlod spillerne de mange piger og vendte hjem til hotellet Skt. Petri.

Dagen efter optrådte spillerne i tegneserie-kostumer uden for den irske pub Dubliners, og de var også på restaurant Grøften i Tivoli, hvor Kasper Schmeichel var inde i Mr. Incredible fra tegnefilme­n ’De Utrolige’.

Hjem til aftalt tid

– Klubben brugte pausen på ni dage til at give spillerne på førstehold­et to dages fri forud for et kraevende december-program, lyder det i en besked fra klubben.

– En del af truppen brugte friheden til en uafhaengig tur, som blev godkendt, men hverken organisere­t eller finansiere­t af klubben, lyder det.

– Alle spillere vendte tilbage til klubben til aftalt tid, så truppen har kunnet forberede sig optimalt til mandagens kamp mod Chelsea, lyder det.

Før aftenens kamp ligger Leicester nummer tre med samme point som Manchester City på andenplads­en og et enkelt point efter førende Arsenal, mens Chelsea som nummer 16 kun har et point ned til nedrykning­sstregen.

 ?? FOTO: RUMLE SKAFTE ??
FOTO: RUMLE SKAFTE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark