Ekstra Bladet

STOP MED AT TAGE BILLEDER AF MIG

SKYD IKKE: Skypemilli­ardaer Janus Friis’ haer af advokater forsøger nu at stoppe pressefoto­grafer

-

Selv om Janus Friis var i godt selskab med Remee, Medina og Xander, da han i slutningen af februar deltog i natklubben Zens sidste fest, var Skype-milliardae­ren alt andet end glad.

Den sky milliardae­r bryder sig nemlig ikke om at få taget billeder af sig selv, hvilket gik dårligt i spaend med de pressefoto­grafer, der var til stede for at daekke eventen og den røde løber.

Ekstra Bladet kan afsløre, at Janus Friis nu også har pudset sin haer af advokater på de fotografer, der formastede sig til at tage billeder af ham, da han gik på en offentlig gade.

Fotografer­ne modtog en henvendels­e fra advokaten Frank Bøggild fra Kromann Reumert.

Her bad advokaten på vegne af Friis om at stoppe med at tage billeder, når nu Janus havde bedt dem om at lade vaere.

Respekter mig

’Vi håber og tror, at du vil respektere Janus Friis’ ønske om at vaerne om sin person, isaer i situatione­r der alene vedrører privatlive­t, og at du således fremover vil afstå fra at tage billeder af Janus Friis, medmindre han meddeler et forudgåend­e samtykke hertil’, hedder det blandt andet i henvendels­en.

Udmeldinge­n kommer bag på Se og Hørs chefredakt­ør, Niels Pinborg, der havde en fotograf til stede.

– Det er et spøjst sted at opholde sig, hvis ikke man ønsker, at der bliver taget billeder. Han skal jo huske på, at vi var inviteret. Det er en bemaerkels­esvaerdig adfaerd, siger Niels Pinborg til Ekstra Bladet.

I brevet trues der ikke med bål og brand mod fotografer, der naegter at følge henstillin­gen.

Tavshedspl­igt

Og advokat Frank Bøggild kan ikke uddybe, om Janus Friis, der i forhold til ekskaerest­en Aura har strøet om sig med staevninge­r, vil komme efter dem økonomisk.

– Det er bedst, jeg ikke udtaler mig. Jeg har tavshedspl­igt, siger Frank Bøggild til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet bad Janus Friis’ pr-agent om en kommentar til, om hvorvidt han vil komme efter fotografer­ne med økonomiske krav, men pragenten vendte ikke tilbage.

Tavs Remee

De billeder, der blev taget, blev alle taget på offentlig vej, hvilket gør det svaert for udlandsdan­skeren at få gennemtrum­fet en afvigelse af de danske normer.

Havde Ekstra Bladet daekket afslutning­sfesten, var billederne da også blevet bragt.

– Jeg har umiddelbar­t svaert ved at se, hvorfor vi ikke skulle tage billeder af ham på offentlig vej, siger Ekstra Bladets chefredakt­ør, Karen Bro.

Ekstra Bladet bad Remee om en kommentar til Janus’ opførsel, der kan betyde, at pressen holder sig vaek fra hans fremtidige arrangemen­ter, men Remee, der er ven af Skypemilli­ardaeren, havde ingen kommentare­r. Det her bryder Janus Friis sig ikke om ... at få taget billeder.

Jeg har umiddelbar­t svaert ved at se, hvorfor vi ikke skulle tage billeder af ham på offentlig vej

 ?? FOTO: C. PIZAC DOUGLAS FOTO: JONAS OLUFSON ??
FOTO: C. PIZAC DOUGLAS FOTO: JONAS OLUFSON

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark