Ekstra Bladet

Flyttede to numre - så steg forsikring­en Hvad fanden bilder hun sig ind

-

For nogle år siden flyttede jeg fra nr. 37 til nr. 45 i samme boligkompl­eks, hvad jeg telefonisk meddelte Codan. To dage senere fik jeg pr. brev besked om, at min bilforsikr­ing ville stige, da jeg var flyttet til et område med flere tyverier.

Da jeg pr. telefon protestere­de, fik jeg at vide, at hvis jeg var flyttet de fire numre til modsatte side, ville jeg jo have fået en billigere forsikring.

Da jeg atter protestere­de, blev røret smaekket på. Fik det råd at få indsigt i, hvilken statistik de henviste til ang. et mere tyveribela­stet område, så skulle jeg pludselig ikke laengere stige i forsikring. Jeg skiftede omgående til et andet forsikring­sselskab. Annie Boysen Kr. Vaerløseve­j 45 Vaerløse DR er eksperter i at finde spejlblank­e personer til ’Deadline’. Først havde de den radikale Zenia Stampe i studiet, og hun er og bliver spejlblank. Det er mig en gåde, at der findes nogle, der har stemt på hende.

Mandag havde man så fundet endnu et blålys, nemlig venligboer­en og forfattere­n Anne Lise Marstrand-Jørgensen, som kritisered­e forholdene i en flygtninge-teltlejr. Det har hun skrevet om i Informatio­n, men fordrejede sandheden, så avisen bagefter måtte beklage, at artiklen ikke er trovaerdig. Det samme gør lederen af den omtalte teltlejr i Haderslev. Anne Lise Marstrand-Jørgensen har ikke talt med lederen om noget som helst, så det var en helt igennem utrovaerdi­g artikel, som kun er lavet for at skade den blå regering.

De samme telte bliver benyttet af både soldater, laeger og sygeplejer­sker, der er udsendt fra Danmark til hjaelpeopg­aver, og det er der ingen problemer i. Hun beklagede sig desuden over, at de ’kun’ fik tre måltider om dagen. Hvad fanden bilder hun sig ind.

Hvorfor bruger DR disse mennesker? Måske fordi DR er og bliver Danmarks røde propaganda-station. Bent Pedersen Lysholm Allé 88 E Haslev Bent Pedersen fatter simpelt hen ikke, at DR benytter sig af så ’spejlblank­e’ personer som f.eks. Anne Lise Marstrand-Jørgensen i deres udsendelse­r.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark