Ekstra Bladet

SÅDAN GIK DET BRØNDBY-SPILLERNE

-

Mogens Krogh Arbejdede siden med både talenter og pr i Brøndby, før han gik traenervej­en.

I dag står han i spidsen for Naestved. Marc Rieper Fik en fin karriere i først West Ham og siden Celtic, før han vendte hjem til Aarhus og blev hotelejer samt bestyrelse­smedlem i AGF.

I dag er han fodboldkom­mentator. Jesper Kristensen Stortalent­et var uheldig med en alvorlig skade. En knust nerve i foden betød, at han som 23-årig aldrig fik gang i karrieren igen.

Tog hjem til Esbjerg, hvor han sammen med sin far fik en tøjforretn­ing. Uche Okechukwu Nigerianer­en, der samme år blev Årets Spiller i Brøndby, fik 13 år i tyrkisk fodbold for Fenerbahce og Istanbulsp­or og blev også tyrkisk statsborge­r under navnet Deniz Uygar.

Vendte siden hjem til Afrika, hvor han i dag blandt andet er fodboldage­nt. Bjarne Jensen Rekordhold­eren med de 556 kampe for klubben, gik siden itvejen, men har også vaeret traener på lidt lavere niveau. Kim Vilfort Europamest­eren fra 1992 spillede frem til 1998 i klubben, hvor han i dag står i spidsen for talentudvi­klingen. Jens Risager Måtte stoppe karrieren på grund af en knaeskade i 1998. Er i dag butikschef hos Wika Menu i Køge. Ole Bjur (kom ind i 78. minut) Fortsatte i Brøndby frem til 2001 og vendte tilbage som sportsdire­ktør i 2011, men blev fyret i 2013.

Er i dag ansat i Divisions foreningen med ansvar for talentudvi­kling. Jens Madsen Opnåede at blive dansk mester med både Brøndby, AaB og Herfølge, før han fik et par mislykkede ophold i Graekenlan­d og Skotland. Gik siden traenervej­en på lidt lavere niveau.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark