Ekstra Bladet

Casper Christense­n: Natklub er en hobby

-

Casper Christense­n er ikke bare kongen af dansk komik – han er også kongen af det københavns­ke natteliv. I hvert fald er han medejer af ikke bare en, men to populaere gå-i-byen-steder i hovedstade­n; den eksklusive natklub Sunday Club og det mere tilgaengel­ige Bremen.

– Man skal helst holde sig til noget, man ved noget om, og jeg har jo brugt en stor del af mit liv på at vaere ude. Og så synes jeg egentligt, at det var meget sjovt at fortsaette det på den anden side af baren. Og så er det primaert også, fordi jeg laver det sammen med nogle fyre, som jeg rigtig godt kan lide. Man kan vel sige, at det primaert er som hobby, siger Casper Christense­n til Ekstra Bladet.

Fandt på ’Sunday Club’

I det daglige er det dog mere komikken end natklubdri­ft, der fylder i den 47-årige københavne­rs liv.

– Jeg er slet ikke involveret i den daglige drift overhovede­t, siger han og fortaeller, at han var meget med omkring opstarten af Sunday, og at det var ham, der fandt på klub-navnet. Derudover er han med inde over i forbindels­e med special events som det årlige cykelløb til Tisvilde og middage på d’Angleterre for storkunder.

Fungerer som talsmand

Selv kommer han på Sunday omkring en gang om måneden, men han tror ikke, at hans medejerska­b traekker kunder til klubben, der i seneste regnskabså­r havde millionove­rskud.

– Jeg ved ikke, om det saelger saerlig mange billetter, at jeg er involveret. Jeg tror, det handler om, at folk synes, at der er sjovt at vaere. Men det er klart, at da vi startede det op, gav det lidt omtale, siger han og fortsaette­r:

– Man kan vel kalde mig for en slags talsmand, for hvis der er en, der bliver slået ned, en realitystj­erne, der ikke kan komme ind, eller nogle, der bliver taget med stoffer, så ringer de til mig med det samme. Så jeg står ligesom for at svare på den type spørgsmål, så godt jeg nu kan.

Selv om Sunday Club er populaer i millionkla­ssen, ved Casper Christense­n godt, at succesen formentlig­t ikke varer evigt.

– Det er kun en god forretning i en kort periode, for der er ikke mange natklubber, der holder evigt, siger han og fortaeller, at fordi de er flere om ejerskabet, så er det ikke noget, han kan leve af.

– Men der er da lidt penge i det.

Jeg er slet ikke involveret i den daglige drift overhovede­t

Casper Christense­n holdt forlovelse­sfest med Isabel Friis-Mikkelsen på Sunday Club i Lille Kongensgad­e.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark