Ekstra Bladet

REMEE I KAEMPE NATKLUB-KIKS

ÅBNING GIK I VASKEN: 200 gaester fra 20 lande gik forgaeves

- JACOB HØNGAARD JENSEN jaje@eb.dk;

Den populaere popmager Remee er graedefaer­dig, efter at åbningen af hans nye supernatkl­ub Arch, der ligger i København, fredag gik totalt i vasken.

Han havde inviteret gaester fra over 20 forskellig­e lande, men i sidste øjeblik måtte han udskyde åbningen af den hypede natklub.

Blot få timer før gaesterne skulle indfinde sig på klubben.

– Ja, det var sgu ikke lige efter bogen, siger Remee, der forsøger at saette ord på, hvad der helt konkret gik galt, da han fredag aften måtte skuffe omkring 200 gaester.

Komplicere­t

– Det er et projekt, jeg har arbejdet på nonstop i de sidste seks måneder. Og det er også gradvist blevet mere og mere komplicere­t, fordi ambitionen er blevet større og større, lyder det fra popmageren.

Han fortaeller, at der var en ’milliard’ detaljer i projektet, og derfor var der meget, der kunne gå galt. Alt fra den mest komplicere­de lyscompute­r til dioder til kunstvaerk­er.

Der er også kysserum, narcissist-rum, samtalerum, tagterrass­e og 600 sommerfugl­e i loftet.

Problemet var imidlertid, at der ikke var nogen af de 200 gaester, der nåede at opleve disse laekkerier fredag aften.

– Har der vaeret styr på bevillinge­r og sådan noget?

– Ja. Det har ikke noget med sådan noget at gøre overhovede­t. Det har noget at gøre med vores egen interne selvjustit­s. Vi havde jo virkelig glaedet os til at vise det her til verden.

– Hvad med økonomien? Mister du penge på det her?

– Det siger jo sig selv, at du har løbende omkostning­er, når du har en masse mennesker ansat, og du bruger pengene i stedet for at tjene dem.

Remee fortaeller, at hans nye klub Arch åbner på naeste fredag i stedet.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Remee var graedefaer­dig, da han måtte udskyde åbningen af sin nye natklub. Og han vil ikke fortaelle, hvad hans nye natklub konkret kommer til at gå ud på endnu.
FOTO: MOGENS FLINDT Remee var graedefaer­dig, da han måtte udskyde åbningen af sin nye natklub. Og han vil ikke fortaelle, hvad hans nye natklub konkret kommer til at gå ud på endnu.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark