Ekstra Bladet

Datteren: Han er en kujon

-

Mens Martin Jørgensen viste sig at vaere en omsorgsful­d papfar for prinserne Nikolai og Felix, var der knap så meget af den slags, når det kom til hans egen datter, Emilie.

Som 17-årig gjorde Martin Jørgensen den kun 15-årige Heidi Pedersen, der siden deltog i tvprogramm­et ’Robinson Ekspeditio­nen’, gravid.

Martin forlod dog Heidi, inden hun nedkom med Emilie, og da Heidi i stedet fandt sammen med Martins davaerende ven, Anders Nørgaard, blev han pigens reelle far.

Og Martin – han har konsekvent naegtet at se sin biologiske datter.

En adfaerd, der har fået hårde ord med på vejen af Emilie, der først som 12-årig fik at vide, at Martin var hendes rigtige far, fordi hendes familie mente, hun skulle kende sandheden, da Martin blev kendt som Alex’ kaereste.

– Jeg ved faktisk ikke, hvorfor han aldrig har ønsket at tage kontakt til mig. Min familie har aldrig fået en forklaring, har Emilie tidligere fortalt Ekstra Bladet.

Er vred

Emilie kan derfor ikke bidrage til at beskrive den normalt så private Martin.

– Jeg kender ikke Martin. Jeg aner ikke, hvilket menneske han er. Jeg ved ikke engang, hvordan hans stemme lyder. Jeg har ikke noget forhold til ham, siger hun.

Og drejer kniven rundt i sin far, der skabte masser af overskrift­er i ugens løb.

– Mest af alt er jeg vred over den måde, han har behandlet min mor på. Han forlod hende, da hun var 15 år og helt alene med en baby i maven. Det er måske lidt hårdt sagt, men jeg synes, at han er en kujon.

Kontakt mellem far og datter synes umulig.

– Jeg tror desvaerre, at hvis jeg kontaktede ham – hvilket jeg aldrig har forsøgt, så ville han ikke have lyst til at mødes med mig. Han tør ikke se mig i øjnene. Der går den kujonagtig­e opførsel igen, siger hun.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Martin Jørgensens datter, Emilie Maja Nørgaard, er ikke imponeret over sin far.
FOTO: JONAS OLUFSON Martin Jørgensens datter, Emilie Maja Nørgaard, er ikke imponeret over sin far.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark