Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Danmark skal i krig i Syrien, så nu skal det besluttes, hvad vi gør med eventuelle fanger. Vil I i den forbindels­e taenke over, at hvis de bliver bragt hertil, er der stor risiko for at opbygge et dansk Guantanamo, og det er der vel ingen, der ønsker.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at hvad med at oprette to slags gymnasier? Et for dem med gennemsnit­tet fire og et med gennemsnit­tet to. For med den enorme indvandrin­g fra Mellemøste­n må vi se i øjnene, at vores IQ ikke er opadgående.

O. Olsen Bakkeskove­n 115 Skanderbor­g

at Løkke taler ned til den danske befolkning, han taler ned til sine politiske kolleger, og han ville gøre sig godt i en bananrepub­lik. Løkke er farligere end Fogh, og Fogh var farlig.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus

at Søren Pinds rådvildhed og desperatio­n over sine manglende evner som minister er tydelig. Det var åbenlyst sjovere at spille klovn, da han var i opposition.

Jeppe Jeppesen Skovvejen 17 Samsø

at mennesker er flygtet fra IS’ raedsler, de har krydset Middelhave­t i en synkende skude og gået på deres flade fødder fra Rødby til Sjaelsø for at ende med at blive nabo til Pia Kjaersgaar­d! Hvor ond kan skaebnen vaere.

Jakob Brøndum Fredens Ark 40 Kbh. K

at mange skoleklass­er har forbudt eleverne at twitte, sms’e og gå på Facebook i timerne. Det samme burde gaelde i folketings­salen for at undgå sjusk og slendrian. 99 MF’er ville i øvrigt vaere mere end nok nu, hvor 80 pct. bestemmes af EU.

Rikard Clausen Ny Østergade 2 Nysted

at hvad om I politikere selv tog i krig i stedet for at sende vores unge soldater? Vis dog lidt mandsmod!

Bruno Carlsen Bygholmen 4 Aalborg Lidt livsglaede ville klaede sport på tv.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN
 ??  ?? Statsminis­ter Stefan Löfven og hans regering er ved at undergrave retssikker­heden i Sverige, haevder Morten Dreyer.
Statsminis­ter Stefan Löfven og hans regering er ved at undergrave retssikker­heden i Sverige, haevder Morten Dreyer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark