Ekstra Bladet

Svigermor draebt i terrorangr­eb

-

Marc Albrighton undrede sig, da kaeresten ringede 26. juni. Men der var sket noget. I Tunesien. På stranden ved et turisthote­l i byen Sousse havde en mand mejet feriegaest­er ned med et maskingeva­er skjult i en parasol.

Marc Albrightso­ns svigermor var på ferie i Tunesien. På et hotel i Sousse. Kaeresten Chloe var bekymret og sagde med det samme, at hun havde en dårlig fornemmels­e. Leicester-spilleren skyndte sig hjem og begyndte at jage informatio­ner. IS havde taget ansvaret for angrebet, men i Tunesien var der ingen, der tog telefonen. Timerne gik, dødstallet steg, og en fortvivlet Albrighton ringede til 15 forskellig­e tunesiske sygehuse.

Han efterlyste hjaelp på de sociale medier, men først efter et par døgn i uvished, blev de vaerste anelser bekraefter. Chloes mor, Sue, var blandt de 38 draebte, og også hendes partner, Scott, mistede livet i den brutale terrorakti­on.

Ser fjer alle vegne

– Sommeren var den vaerste, jeg nogen sinde har oplevet – formentlig den vaerste jeg nogen sinde kommer til at opleve – og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det var for Chloe og hendes søskende, siger Albrighton, der scorede på allerførst­e spilledag mod Sunderland og fejrede det med en hilsen mod himlen.

På sin hjemmeside kondolered­e Leicester, og klubben har vaeret et holdepunkt for den tidligere Aston Villamand, der på banen har kunnet glemme smerten og sørget for, at hans naermeste har fået noget at smile over.

Han tøver ikke med at kalde Leicester for en familie og har aldrig oplevet så sammentømr­et en klub.

– Og det er ikke bare spillerne. Det er personalet i køkkenet, dem som arbejder i vaskerumme­t, pressefolk, laegestab. Alle står hinanden naer, alle traekker i samme retning.

– Det er umuligt for mig takke tilstraekk­eligt for, hvordan jeg og min familie er blevet behandlet. Støtten til os har vaeret utrolig, fortaeller Albrighton, der hverken tror på mirakler eller er specielt overtroisk, men alligevel har bemaerket noget:

– Lige siden svigermor døde, har vi set fjer. Chloe har set dem hjemme, og jeg ser dem på banen før kampene. Jeg har aldrig troet på sådanne ting, men jeg er helt sikker på, at hun kigger ned på os nu.

gisle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark