Ekstra Bladet

UVIS FREMTID

SUPERLIGA PLAFFEMINI­STER: Ronnie Schwartz ved ikke, hvad der skal ske, når lejemålet i Esbjerg udløber til sommer

-

– Jeg overlader til min agent at kigge på de muligheder, der er. Jeg har det rigtig fint i Esbjerg, men det skal ikke vaere nogen hemmelighe­d, at jeg helst vil til udlandet igen, siger Ronnie Schwartz. Han slog til med to scoringer, men havde alligevel svaert ved at glaede sig. For den personlige succes udløste ikke den sejr, som Ronnie Schwartz meget gerne ville have haft med sig fra banen og glaede sig over i bussen hjem.

– Vi var igen ikke skarpe nok på den sidste tredjedel af banen – og det kom altså til at koste i den sidste ende. Jeg skulle selv have scoret én mere. Men kiksede. AErgerligt og helt klart med til begraense glaeden over min egen succes. Men selvfølgel­ig giver det ekstra selvtillid, som jeg forhåbentl­ig kan få glaede af i de kommende kampe, sagde den dobbelte målskytte, der også er kendt som plaffemini­steren.

Hvad vil Guingamp

Men der er tale om en minister med en uvis fremtid.

Han er lejesvend i Esbjerg – som han også var det i Brøndby i efteråret – og ejes af den franske klub Guingamp, hvor han stadig har to år tilbage af kontrakten til sommer.

– Om jeg skal tilbage? Jeg ved det ikke. Vi må se på det, når saesonen er forbi. Jeg har en kontrakt, som jeg skal forholde mig til – og må tage tilbage, hvis de ønsker det. Og hvis de vil bruge mig, er det fint. For vigtigst for mig er, at jeg spiller, fastslog Schwartz.

– Men jeg overlader til min agent at kigge på de muligheder, der er. Jeg har det rigtig fint i Esbjerg, men det skal ikke vaere nogen hemmelighe­d, at jeg helst vil til udlandet igen, sagde han, der sammen med holdkammer­aterne måtte se sejren i bundkampen glide af haende et par minutter inde i dommerens overtid.

Her sørgede indskifted­e Anders Holvad for en udligning til det så godt som nedrykning­s-dømte hjemmehold – en udligning, der i øvrigt var ganske fortjent. For Hobro fightede fra startede glimrende for sagen, og lignede et hold, der stadig troede på, at de kan lave miraklet og overleve.

Og velspillen­de Kasper Povlsen havde i 1. halvleg et bragende langskud på stolpen, som kunne have betydet føring, men i stedet var det altså Schwartz, der stjal billedet. Uden altså at få den totale triumf.

Målscorere 0-1 Ronnie Schwartz (45) 1-1 Anders Egholm (48) 1-2 Ronnie Schwartz (72) 2-2 Anders Holvad (90)

Karakterer Jesper Rask ......................... 3 Babajide Ogunbiyi (83) ...... 2 Anders Egholm ................... 3 Mads Justesen ..................... 2 Rune Hastrup ...................... 2 Kasper Povlsen ................... 4 Jonas Damborg ................... 3 Jacob Tjørnelund ................ 2 Quincy Antipas (60) ........... 3 Martin Mikkelsen (68) ....... 2 Jung-Bin Park ...................... 2 (60) Anders Holvad ........... 3 (68) H. H. Andreasen ......... 2 (83) Mathias Bersang ........ – Gennemsnit .................... 2,5 Ronnie Schwartz, EfB

Karakterer Jeppe Højbjerg .................... 3 Nikolaj Hagelskjae­r .............. 3 Jeppe Brinch ........................ 3 Daniel Stenderup ................ 2 Jesper Lauridsen ................. 2 Jesper Jørgensen ................. 2 Magnus Lekven ................... 3 Jeppe Andersen (90) ......... 2 Casper Nielsen (67) ............ 2 Bjørn Paulsen ...................... 2 Ronnie Schwartz ................. 5 (67) Lasse Rise ................... 2 (90) Marco Lund Nielsen ... – Gennemsnit .................... 2,6

Jeg har en kontrakt, som jeg skal forholde mig til – og må tage tilbage, hvis de ønsker det. Og hvis de vil bruge mig, er det fint

 ?? FOTO: NICOLAI TOBIAS ?? Tilbage til Frankrig?
FOTO: NICOLAI TOBIAS Tilbage til Frankrig?
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark