Ekstra Bladet

Så fik Janni endelig sex

-

ALDERDOMS-FRONTEN:

Skal jeg nu vaere helt aerlig, så kan jeg da godt maerke, at en 60-timers arbejdsuge er mere opslidende for mig som 47-årig, end da jeg var 35. Det er jeg åbenbart ikke alene om, for i takt med, at pensionsal­deren bliver højere og højere, er forskere nu begyndt at interesser­e sig for, hvordan man bedst tilrettela­egger sit arbejdsliv langt op i alderen. En gruppe forskere fra universite­tet i Melbourne har f.eks. fundet ud af, at for alle os, der har passeret de 40 år, er en arbejdsuge på 25 timer faktisk det helt optimale i forhold til at skabe de bedste resultater. Super! Men hvordan er det lige, man skaerer en 60-timers arbejdsuge ned til 25 timer som selvstaend­ig?

SKJORTE-FRONTEN:

Er det udtryk for GORM god humor, når kokken i ’Go’ Morgen Danmark’ står storsmilen­de og helt forårskåd iført Hawaii-skjorte, mens stormen raser så voldsomt over kongeriget, at et stillads kollapser midt i København?

NATKLUB-FRONTEN:

Så har ’X REMEE Factor’-dommer taget kampen CASPER CHRISTENSE­NS op mod natklub Sunday med åbningen af sin eksklusive natklub ARCH på Nørrebroga­de. Remees nye natklub indeholder efter sigende både 80 ton interiør, kunst for millioner på vaeggene, en champagne-automat og et kysserum. Et kysserum? Hvor gammel er målgruppen? 12 år?

PRINSE-FRONTEN:

Har måske

nok vaeret lidt for hård ved KONG HENRIK i denne klumme. For hvad ved jeg i grunden om at vaere en snart 82årig mand med dårligt helbred? Prins Henrik er jo trods alt stået op hver morgen i 44 år og gået med sin kone på arbejde. Selvfølgel­ig har han da lov til at drosle ned og drikke rødvin i Venedig. Jeg mener, man kan jo vaere minister i Danmark i 20 minutter og bagefter få en livslang ministerpe­nsion. Så kan den tidligere prinsgemal vel også få en fyrstelig pension. Måske havde det bare klaedt kongehuset, hvis Henrik havde taget dronningen under armen, således at de var gået på pension sammen for at nyde livet!

KAERESTE-FRONTEN:

Ugens ubetinget bedste nyhed er, at den 53-årige millionøse JANNI SPIES har fået en kaereste! En ung, skøn, veldrejet, 20 år yngre brasilians­k mand ved navn ROBERTO, der bor i Rio de Janeiro, hvor han laeser på universite­tet. Hvor jeg dog under Janni at få en ordentlig svingtur efter kun at have vaeret gift med maend i prostata-alderen! Giv den gas, Janni!

FODBOLD-FRONTEN:

FCK-profilen MATHIAS 'ZANKA' JØRGENSEN

valgte at publicere nogle af de racistiske beskeder, som han modtog efter derbyet mod Brøndby, hvor Zanka bl.a. kom

THOMAS KAHLENBERG. i klammeri med Brøndby-anfører

Men det er ikke lovligt, at Zanka offentligg­ør de racistiske ytringer fra Brøndby-fans, for så bryder han ophavsrets­loven, siger en ekspert i sociale medier. Han må ikke tage et screenshot af en besked med et profil-foto og publicere det på sin egen Twitter-profil. Nå! Men man må godt kalde folk for ’lille grimme abe', bede dem ’kravle op i det trae, hvor de hører hjemme’ eller skrive ’havde håbet du var blevet skudt i Paris’! Meget maerkelig lovgivning!

BANK-FRONTEN:

Syv år efter Roskilde Banks krak har den tidligere topdirektø­r NIELS

VALENTIN HANSEN nu afgivet forklaring. Og hvad mon manden, der var bankens øverste direktør i 28 år og af mange regnes for at vaere den hovedansva­rlige for bankens krak, havde at sige? Jamen, Niels Valentin Hansen mener slet ikke at have gjort noget galt! Mon ikke de mere end 30.000 aktionaere­r, som tabte over syv mia. kr., havde håbet på, at topdirektø­ren i det mindste havde vedkendt sig sit ansvar? Vatpik!

STØTTE-FRONTEN:

De ter d ab ema erk elsesv aer digt, at det erla e k re Holly wood-kend isser som BEYONCÉ og GEORGE CLOONEY, der støtter HILLARY CLINTON, mens det er mere tvivlsomt personages om den tidligere republikan­sk ep r ae siden t kandidat SARAH P ALIN og MIKE TY SON( der har mistet 60% af sine hjernecell­er ), som mener, at DONALD TRUMP bør vaere den kommende amerikansk­e praesident! Just saying!

FUP-FRONTEN:

Så er MobilePay endnu en gang ramt af et forsøg på at fuppe brugerne. Danske Bank advarer om, at hvis man falder i faelden, vil man møde en falsk MobilePay-side, som beder om din kode og et billede af dit Nemid. Ja, okay! Kunne da ikke drømme om at sende nogen et billede af mit Nem-id! Er jo trods alt ikke fuldstaend­ig spejlblank og indimellem også forholdsvi­d aedru! Faktisk!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark