Ekstra Bladet

83-årig har ventet i to år: Det er noget smøleri

-

To år! Så lang tid har 83-årige Jørgen Hald fra Virum ventet på en afgørelse af sin klage til Styrelsen for Patientsik­kerhed, der ellers har et resultatkr­av om at svare inden for 13 måneder.

Jørgen Halds sag tog sin begyndelse i juni 2014, da han efter en hofteopera­tion i maj 2014 på Herlev Hospital klagede over den behandling, han havde fået.

Dårlig hofte

– Jeg fik en ny hofte på Herlev, og den var bare ikke god, og så har vi klaget over den behandling, jeg efterfølge­nde fik derude, fortaeller Jørgen Hald.

Han har seks punkter i sin klage, der blandt andet byder på en klage over, at laegen troede, at hun talte med en anden person, og at den nye hofte gik af led.

Jørgen Hald har ikke meget tilovers for, at klagen traekker i langdrag.

– Det er noget smøleri, at det skal tage så lang tid, men de må vaere haengt godt op, siden det skal tage så lang tid, lyder det fra Jørgen Hald, der har rykket styrelsen for et svar.

Jørgen Hald har seks punkter i sin klage, der blandt andet byder på en klage over, at laegen troede, at hun talte med en anden person

– Vi har henvendt os en gang, hvor vi fik at vide, at der kunne gå ret lang tid med et svar, og så er det blevet forsinket yderligere, siger Jørgen Hald.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark