Ekstra Bladet

JOHN VINDER 5000 KR. PÅ LUCKY NUMBER Børnebørne­ne får en ispind

- DITTE O. LYNGE dol@eb.dk

67-årige John Hansen lever efter devisen om, at man skal spille for at vinde. Og selv om hustruen Margit ikke er meget for spilleriet, har mandens livsfiloso­fi netop gjort parret 5000 kroner rigere.

– Min hustru synes, at jeg spiller lidt for meget, men ellers vinder man jo aldrig. Vi skal på ferie i naeste måned, og så er der jo lidt ekstra lommepenge, fortaeller John Hansen, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

I mange år har den gaeve pensionist spillet både tips og lotto, og for få år siden var han så heldig at vinde en ekstra-stor gevinst.

– Under EM i 2012 vandt jeg den helt store praemie: en ny bil. Jeg kan godt sige dig, at det var vildt, siger John Hansen.

I øjeblikket nyder han og hustruen pensionist-tilvaerels­en i deres sommerhus ved Ebeltoft, men inden laenge rejser parret på ferie, og det glaeder de sig til.

– Vi skal på krydstogt nede i varmen. Ni dage i alt med afrejse fra Lissabon, så der er jo nok at bruge gevinsten på.

I mange år ernaerede John Hansen sig som vicevaert, mens hustruen arbejdede som dagplejemo­r. Hver dag oddsede han og en kollega, og de havde en fast aftale om at dele gevinsten, hvis en af dem vandt.

– Tror du så ikke, at han vinder en million kroner, kort efter at han er gået på pension. Hvis han havde ventet lidt med det, kunne jeg måske have vaeret en del af den gevinst, fortaeller John Hansen og griner.

Vinderparr­et har sammen to voksne sønner og tre børnebørn, og John har taenkt sig, at de små også skal maerke Lucky Number-gevinsten. De får hver en ispind.

Min hustru synes, at jeg spiller lidt for meget, men ellers vinder man jo aldrig

John Hansen regner med at bruge en del af pengene på sin hustru, Margit. – Hun har fødselsdag om få dage, så det kan jo vaere, der falder lidt af til hende, fortaeller han.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark