Ekstra Bladet

LAD MIG FÅ SPALVIS TILBAGE

SKABTE INGEN CHANCER: Topscorere­ns nedtur har også sendt Thomas Enevoldsen i kulkaelder­en

- ALLAN PEDERSEN

Thomas Enevoldsen har et stort håb: At Lukas Spalvis igen finder sig selv, så han kan levere på samme høje niveau som i efteråret.

AaB-topscorere­n har vaeret baenket i de sidste tre kampe, og i kampene forinden ramte han slet ikke den form, der gjorde ham så frygtet før vinterpaus­en.

Det har gjort ondt på angrebsmak­ker Enevoldsen, der bestemt heller ikke har imponeret i forårskamp­ene.

Heller ikke i nullerten mod Randers, hvor AaB’erne formåede at spille 90 minutter uden at skabe en chance.

– Ja, det var skidt, erkendte Enevoldsen uden omsvøb og fastslog så:

– Jeg vil selvfølgel­ig gerne have Spalvis tilbage. For med ham i topform bliver vi et andet hold, og det vil selvfølgel­ig også hjaelpe mig personligt, fordi han automatisk vil tage en del af den opmaerksom­hed, der er omkring mig – og dermed give mig flere muligheder, som det var tilfaeldet i efteråret , konstatere­de Enevoldsen meget rammende.

Kreativite­ten manglede

– Men uanset om Spalvis er med eller ej, er det en ufravigeli­g betingelse, at vi spiller os frem til chancer. Det gjorde vi ikke mod Randers.

Hvorfor? Vi kom ikke nok over fløjene, og vi var ikke kreative nok. Det er skuffende, og sådan har det jo vaeret flere gange i foråret, sagde Enevoldsen, der formentlig kan se frem til at få Lukas Spalvis tilbage som makker fra start mod Brøndby på søndag.

Traener Lars Søndergaar­d har ladet unge Jannik Pohl starte inde i de seneste kampe på bekostning af den kommende Sporting Lissabon-spiller.

Et ubestridel­igt talent, men som stadig mangler meget.

Derfor lagde traeneren op til et skifte efter kampen mod Randers.

Arbejdede fint

– Jeg synes, at Lukas arbejdede fint, da han kom ind i denne kamp. Så det er måske ved at vaere på tide med et skifte, lød meldingen fra en traener, der glaedede sig over, at det lykkedes at holde nul-

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark