Ekstra Bladet

Parteret, tilberedt og spist

-

Amerikaner­en Jeffrey Dahmer, som også blev kendt som ’The Milwaukee Cannibal’, var en amerikansk seriemorde­r og sexforbryd­er, som draebte sit første offer i 1978.

Det var blafferen Steven Hicks, som Dahmer tog med hjem til sine foraeldres hus, hvor han drak ham fuld. Da blafferen ville vaek derfra, draebte Jeffrey Dahmer ham med et slag i hovedet med en vaegtstang. Efterfølge­nde parterede han liget, puttede delene i plastikpos­er og gemte det hele i skoven bag foraeldren­es hus.

Mellem 1978 og 1991 voldtog, draebte og parterede han 17 maend og drenge, men galskaben stoppede ikke der. Den bestialske seriemorde­r dyrkede også nekrofili, og nogle af hans senere ofre, som han spraettede op, tog han med hjem, tilberedte og spiste. Den hensynsløs­e Dahmers ofre var ofte homoseksue­lle maend af afrikansk afstamning.

Den amerikansk­e drabsmand gemte i flere tilfaelde ofrenes kranier eller kønsdele som en lille souvenir. Han blev fanget, da et af hans udsete ofre kaempede imod, overmanded­e ham og fik alarmeret politiet. Jeffrey Dahmer blev i 1992 dømt til ikke bare en, men 15 gange livstid. Han fik dog ikke mere end to år bag tremmer, før en anden indsat bankede ham ihjel i faengslet Columbia Correction­al Institute. Jeffrey Dahmer skabte raedsel omkring Milwaukee County. Her er han i retten 26. juli 1991.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark