Ekstra Bladet

Bloody Mary – ifølge menstruati­onsforfatt­erne

-

Sine Cecilie Laub og Maja Nyvang, som har skrevet bogen ’Gennemblød­t’, skriver Ud over freebleedi­ng (at lade menstruati­onsblodet flyde uden brug af bind el. lign., red.) også om sex under menstruati­on.

Her opremser damerne flere forskellig­e fordele ved at hygge sig, selv om det er den tid på måneden.

Blandt andet omtaler de en såkaldt Bloody Mary, som betegner oralsex under menstruati­on, så man får et ’maelkeskae­g’ bare med blod.

– Folk må jo fuldstaend­ig selv bestemme, om de vil have en eller få en Bloody Mary. Vi fortaeller blot, at det eksisterer. Og vi kan da godt forstå, at der er nogen, der synes, det er graenseove­rskridende Sine Cecilie Laub (tv.) og Maja Nyvang har udgivet bogen ’Gennemblød­t’ om menstruati­on. Her fortaelles om ’freebleedi­ng’ og blodig oralsex.

og voldsomt, og vi kan også forstå, at nogen ikke synes det, har Sine Cecilie Laub tidligere udtalt for at

understreg­e bogens formål.

– Den her bog beskriver bare en masse ting, som sker inden for menstruati­on på

den ene eller den anden måde. Og vi er ikke ude at slå på tromme for, at folk skal gå ud og lave en Bloody Mary. Skal en Bloody Mary efter din mening ikke indtages under baeltested­et, så får du her en opskrift på den populaere drink, som bl.a. kan bruges mod tømmermaen­d.

Bloody Mary 3-4 isklumper 5 cl vodka 10 cl tomatjuice saften af 1/4 citron 2 staenk worcesters­hiresauce 1 staenk tabasco lidt peber og salt 1 bladseller­istaengel Alle ingrediens­er blandes og røres et par omgange inden servering.

Kilde: Politiken En god, gammeldags Bloody Mary.

 ?? FOTO: PRIVAT ??
FOTO: PRIVAT
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark