Ekstra Bladet

Nu skal mine 11 børnebørn forkaeles

Mona Nielsen fra Albertslun­d har vundet 5000 kroner i Ekstra Bladets konkurrenc­e

- CAMILLA MARIA JOHANSEN cmj@eb.dk PRIVATFOTO

Det er da løgn. Sådan taenkte 58-årige Mona Nielsen fra Albertslun­d, da hun fik en sms om, at hun havde vundet 5000 kr. i Ekstra Bladets Lucky Number-konkurrenc­e.

– Der var kommet nogle opkald på telefonen, som vi ikke havde taget, fordi vi støtter en masse velgørende formål, og der er mange af dem, der ringer hele tiden. Men så kom sms’en, og jeg skyndte mig at ringe tilbage, fortaeller hun.

Mona Nielsen arbejder til daglig som socialpaed­agog på et botilbud for udviklings­haemmede voksne i Brøndby, og når hun har fri, går hun til dans. Hun er gift med Ivan på 63 år, som hun har fire børn med.

Pengene skal bruges på at forkaele familien.

– Vi har 11 børnebørn, så de kan hurtigt få ben at gå på, siger hun og griner.

Mona Nielsen fortaeller, at det måske bliver til en tur på Bakken med børnebørne­ne, der er i alderen halvandet til 19 år.

Trofast laeser

Hun plejer aldrig at vinde noget, så det kom meget bag på hende, at hun vandt. Denne gang var det faktisk hendes mand, der deltog for hende.

Parret er trofaste laesere af Ekstra Bladet og har vaeret det i mange år:

– Ivan og jeg har vaeret gift i 40 år. Vi har holdt Ekstra Bladet altid. Jeg har prøvet at få ham til at gå over til at bruge nettet, men det vil han ikke. Han vil have avisen, siger Mona Nielsen med et grin.

Ivan og jeg har vaeret gift i 40 år. Vi har holdt Ekstra Bladet altid. Jeg har prøvet at få ham til at gå over til at bruge nettet

Mona Nielsen tager nok på Bakken med alle børnebørne­ne, så pengene skal nok få ben at gå på.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark