Ekstra Bladet

FORSØGTE AT FÅ DET TIL AT LIGNE SELVMORD Bikinimode­l draebte millionaer

26-årig slovakisk model er blevet dømt skyldig i mordet på sin ekskaerest­e

- MICHAEL BO MORTENSEN mbom@eb.dk

Den 26-årige slovakiske bikinimode­l Mayka Marcia Kukucova skal 22 år bag tremmer i Spanien, efter hun er blevet dømt skyldig i det koldblodig­e mord på sin ekskaerest­e – den stenrige britiske guldsmed Andrew Bush.

Det skriver The Independen­t.

Den 49-årige millionaer blev fundet midt om natten i en blodpøl i sit luksuriøse feriehus i Marbella i Costa del Sol tilbage i 2014 af sin davaerende unge kaereste Maria Korotaeva.

Selvforsva­r

Et par timer inden havde ekskaerest­en Kukucova skaffet sig adgang til palaeet og ventet på den 49-årige mand. Da han ankom, blev han mødt at to skud i hovedet – tilsynelad­ende grundet jalousi.

Herefter placerede hun skydevåbne­t i den døde mands hånd og flygtede i rigmandens Hummer. Fire dage efter meldte hun sig selv til de slovakiske myndighede­r, og derefter blev hun udleveret.

Hun haevdede under retssagen, at det aldrig havde vaeret hendes mening at skade ham, og at hun gjorde det i selvforsva­r.

– Jeg forsvarede kun mig selv. Jeg var bange, for aldrig i mit liv havde jeg oplevet, at nogen forsøgte at slå mig ihjel. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.

Men juryen troede ikke på hendes forklaring.

– Hun har endelig fået en smule af den straf, hun fortjener. Det har vaeret enormt hårdt for os. Vi er glade for, at dette nu er ovre. Nu kan vi komme videre med vores liv, siger søsteren Rachel ifølge Daily Mail.

Det forhenvaer­ende par mødte hinanden for fire år siden, men hurtigt udviklede kaerlighed­en mellem de to sig til et stormfuldt og turbulent forhold. Parret mødte hinanden for fire år siden, men hurtigt blev jalousi en stor del af forholdet.

 ??  ??
 ?? FOTO: REX/ALL OVER PRESS ?? To skud i hovedet
FOTO: REX/ALL OVER PRESS To skud i hovedet
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark