Ekstra Bladet

Eftertragt­et

Danskeren har en aftale på plads med Borussia Mönchengla­dbach, men Werder Bremen har endnu ikke givet ham løbepas

-

Borussia Mönchengla­dbach meldte i går ud, at klubben har en aftale på plads med Werder Bremens Jannik Vestergaar­d.

Den danske landsholds­spiller har dog fortsat to år tilbage af sin kontrakt med Werder Bremen, så i øjeblikket er det uvist, hvad der skal ske med den 23-årige midterfors­varer efter sommerpaus­en.

– Jeg er rigtig glad, hvor jeg er, men på den anden side drømmer jeg også om at spille internatio­nalt og kaempe med, hvor det er sjovt og ikke Jannik Vestergaar­d traener i øjeblikket med landsholde­t i Helsingør, men han har fået nok at taenke på, da flere klubber jagter hans underskrif­t. så meget om nedrykning.

– Vi må se, hvad der sker de naeste par uger, siger Jannik Vestergaar­d.

Mens Werder Bremen lige nøjagtigt reddede sig en ny saeson i Bundesliga­en i sidste spillerund­e, så kaemper Mönchengla­dbach med i toppen af ligaen, hvor holdet sluttede på en fjerdeplad­s.

– Så maerkeligt som det end lyder, så har jeg spillet en god saeson, hvor jeg har haft en god udvikling. Den vil jeg også kunne fortsaette i Werder Bremen.

– Nu afventer jeg og ser,

Premier League er også noget, jeg godt kunne taenke mig en dag. Det er en kaempe liga og en stor drengedrøm

hvad der sker de naeste par uger. Jeg kan ikke afvise, at der sker noget, men jeg vil ikke vaere ked af det, hvis jeg skal blive, siger Vestergaar­d.

Han indrømmer, at han gerne vil prøve kraefter med Champions League, hvilket er en mulighed i Mönchengla­dbach.

– Det er noget, vi alle sammen går og drømmer om. Det er også et af mine store mål at spille internatio­nalt. Om det bliver i Gladbach vil tiden vise. Lige nu sker der en masse i kulissen, men hvad der konkret sker, kan jeg ikke kommentere.

Flere bejlere

Borussia Mönchengla­dbach er angiveligt ikke den eneste klub, der bejler til Vestergaar­d, som indtil for et år siden var anfører på det danske U21-landshold.

– Jeg ved, at der er flere klubber, der har meldt deres interesse, og lige nu er det en opgave klubberne imellem.

– Jeg skal bare koncentrer­e mig om at spille fodbold og vaere så god som mulig, og så må jeg se, om det udmønter sig i et skifte her til sommer, siger han.

Jannik Vestergaar­d vil ikke komme ind på klubnavne, men han er åben for andet end Tyskland. I England har han på rygteplan vaeret kaedet sammen med Tottenham.

– Jeg ved ikke praecist hvilke klubber, og hvor konkrete de er.

– Premier League er også noget, jeg godt kunne taenke mig en dag. Det er en kaempe liga og en stor drengedrøm. Det er Bundesliga­en og flere andre ligaer i Europa også.

– Jeg tager det, som det kommer, og så er det mavefornem­melsen, der en dag afgør det, hvis der ligger noget konkret på bordet, siger han.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark