Ekstra Bladet

IG TERRIER RT HJERTE

-

løbes og fightes. Ingen var over kollektive­t, og hårdt arbejde var vejen til succes. Det duede ikke laengere blot at holde på bolden hele tiden.

– Nej, det interesser­er ham ikke. Det, der interesser­er ham, er at vinde. Han kigger på de spillere, han har, og dem skal han nok få til at løbe og vaere hårde og koncentrer­ede. Og det er det, det handler om.

– Atlético er et hold, der ikke har de bedste spillere, men de har det bedste sammenhold. Og det kommer man langt med i fodbold, siger Henrik Larsen, der kan genkende Atléticos stil på grønsvaere­n.

– De spiller nu, som han selv gjorde dengang, hvor han var en forbilledl­ig spiller på midtbanen. Han tog også fat i tacklinger­ne og var heller ikke bleg for at ty til et Det, der interesser­er Diego Simeone, er at vinde. Han kigger på de spillere, han har, og dem skal han nok få til at løbe og vaere hårde og koncentrer­ede, siger Henrik Larsen.

par beskidte tricks.

– Han har sat sig nogle mål og nået dem, siger Henrik Larsen.

Den danske topscorer under EM i 1992 skal med sikkerhed se Champions League-finalen lørdag, hvor aerkerival­erne Real Madrid venter.

Og der er ikke tvivl om, hvor hans sympati ligger.

– Jeg holder med Atlético, når de spiller. Både fordi Diego

er der, men også fordi det er sjovt, når de mindre narrer de store. Hvordan de gør det rent taktisk – det synes jeg er spaendende. Fodbold er meget forskellig­t – det er godt, at alle ikke spiller det samme system. Det ville vaere kedeligt.

– Han står for en anden måde at spille fodbold på, og det kan også lykkes, siger Henrik Larsen.

jwj@eb.dk

 ?? FOTO: AP ?? Unik vinderment­alitet
FOTO: AP Unik vinderment­alitet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark