Ekstra Bladet

Chr. Eriksen lider efter kollaps

- – Nogle kritikere har sat spørgsmåls­tegn ved, om du kan klare det i Premier League. Hvilke tanker har du gjort dig om det? am@eb.dk

Christian Eriksen og resten af Tottenham-holdet lignede laenge en seriøs titel-kandidat i Premier League i denne saeson.

Men Spurs kollapsede fuldstaend­ig i de sidste runder. Ikke nok med at mesterskab­et røg til Kasper Schmeichel og Leicester, men det lykkedes også endnu en gang for rivalerne fra Arsenal at ende højere i tabellen end Tottenham.

Slemt skadet

Første saeson for A-holdet i Ajax var en kaempe succes for den tidligere FC Midtjyllan­d-spiller, der bankede ti mål ind og hjalp holdet til det hollandske mesterskab. Men siden da har praestatio­nerne vaeret svingende, og midt i anden saeson pådrog han sig en slem skade i baglåret, som han først for alvor kom sig over et år senere.

I mellemtide­n valgte cheftraene­r Frank de Boer at satse på andre kantspille­re – og det banede vejen for et skifte til Middlesbro­ugh denne sommer. Fischer håber da også, at han kan ramme det høje niveau igen, som han viste i sin første saeson i Holland.

– Det er en mulighed for at blomstre op igen. Jeg håber, jeg griber chancen, og jeg har taenkt mig at gå 110 procent efter det.

– Hvad er det for en Fischer, vi kommer til at se i Premier League?

– Ja, det ved jeg jo knap nok selv. Det må tiden vise. Men forhåbentl­igt den spiller, som jeg ved, at jeg kan vaere, og det er en god spiller, siger han. – Ingen, kommer prompte fra Fischer.

Eriksen: Godt valg

det Christian Eriksen er også sikker på, at hans tidligere holdkammer­at i Ajax har taget det rigtige valg.

– Jeg tror, skiftet er rigtig positivt. Jeg har snakket med ham et par gange, om hvad han vil. Han føler, at det er det rigtige for ham, og det tror jeg også, det er. Det er et hold, der lige er rykket op, men i Championsh­ip spillede de trods alt en del fodbold i forhold til de andre hold, siger Tottenham-profilen.

Det var 21. saeson i traek, at Arsenal-tilhaenger­ne kunne håne de hvid-blusede – og det er også noget, som har ramt den danske landsholds­spiller Christian Eriksen.

– Ja, selvfølgel­ig gjorde det ondt, og det betyder da helt sikkert noget. Det var også hårdt for klubben, men selvfølgel­ig mest for fansene. Det er dem, vi gerne vil gøre glade. Vi spiller jo trods alt for de mennesker, der kommer – Det er en mulighed for at blomstre op igen. Jeg håber, jeg griber chancen, og jeg har taenkt mig at gå 110 procent efter det, siger Viktor Fischer, der skal til oprykkerne fra Middlesbro­ugh. og ser os, siger landsholds­profilen og tilføjer:

– Man kan jo maerke på folk, at det er noget, der betyder meget for dem. Det smitter jo af på os spillere.

Trods det store kollaps til sidst godkender han indsatsen:

– Alt i alt kan vi godt vaere tilfredse med vores saeson. Vi har nået det mål, som vi skulle – at komme i Champions League.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – sådan er denne verden. Man kigger på resultatet og ikke på forløbet. Men jeg har styr på forløbet, og jeg er rigtig positiv omkring det hele. Jeg føler mig mere moden som fodboldspi­ller, vurderer han. Jeg føler mig mere moden
FOTO: LARS POULSEN – sådan er denne verden. Man kigger på resultatet og ikke på forløbet. Men jeg har styr på forløbet, og jeg er rigtig positiv omkring det hele. Jeg føler mig mere moden som fodboldspi­ller, vurderer han. Jeg føler mig mere moden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark