Ekstra Bladet

Kammerater­ne: Mikkel er outstandin­g

- Jan Kjeldtoft toft@eb.dk

KÖLN (Ekstra Bladet): De kender ham fra landsholde­t, og de har prøvet at spille sammen med ham på klubhold. Niklas Landin som ’knaegt’ i de gyldne GOG-dage og vennen Henrik Møllgaard har fornøjelse­n i Paris netop nu.

Kammerater­ne er rørende enige om, at Mikkel Hansen er outstandig i denne saeson.

– Er han bedre end nogen sinde?

– JA! Jeg synes faktisk, han spiller noget af sit bedste – også fordi han er så god for sine medspiller­e. Det er selvfølgel­ig også dejligt for ham, at han både har Narcisse og Karabatic, der kan komme ind i midten og tage så meget opmaerksom­hed fra forsvaret, at modstander­ne bliver nødt til at gå frem til dem – og så får Mikkel meget lettere spil, siger Niklas Landin.

– 121 mål i 16 Champions League-kampe siger vel alt?

– Imponerend­e, det må man sige. Der er jo ikke mange, der kommer over 100 mål i Champions League. Han har jo scoret, som det passede ham! Jeg synes også, han har vaeret utroligt god til at tage de rigtige beslutning­er i denne saeson, og så har han jo ikke vaeret skadet. Det tror jeg også, har vaeret vigtigt for ham, siger landsholds-målmanden.

Mikkel Hansen blev kåret som Årets Spiller i 2011 og er blandt de nominerede for 2015 sammen med holdkammer­aterne Nikola Karabatic og Thierry Omeyer. – Hvem skal ha’ den titel?

– Det synes jeg, Nikola skal! Fordi han i højere grad er en naturlig leder, end de andre er. Han slaeber virkelig sit hold. Karabatic er bare på, uanset om det går godt eller skidt, og så er han også en god fyr. Jeg har stor respekt for dem alle – men isaer for ham, siger Henrik Møllgaard.

– Hvis du kigger på Mikkels saeson, har den vel også vaeret ekstra-ordinaer?

– Helt vildt! Han spiller enormt store kampe hele tiden, scorer enormt mange mål, viser stort overblik og sikkerhed, daekker op naesten 60 minutter og knokler. Jeg tror naesten aldrig, jeg har set nogen traene så meget som ham. Der er faktisk en gang imellem nogen, der lige må stoppe ham og hive ham tilbage. Jeg beundrer virkelig det stykke arbejde, han laegger i det.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark