Ekstra Bladet

Anders Kirk Johansen: Jeg vil bare have en dato for fraflytnin­g

-

Det er jo klart, at det ikke er en fri kupon

Lego-milliardae­ren Anders Kirk Johansen har ingen planer om med fogedens hjaelp at smide ekskonen og børnene på gaden, hvis han får rettens ord for, at Anja Kirk Johansen skal ud af hans palae.

Det slår han fast over for Ekstra Bladet.

– Jeg forventer at få en dato for, hvornår hun flytter. Jeg vil ikke saette min ekskone på gaden. Det er for at få hende i tale omkring en dato for fraflytnin­g. siger Anders Kirk Johansen.

– Så de kan blive boende, indtil de finder noget andet?

– Altså, det er jo vigtigt, at hun melder en dato ud. Men det er klart, at hvis ikke hun finder noget nyt efter en eller anden dato, så har vi en ny situation. Men jeg går ikke i fogedrette­n på tirsdag for at få hende ud hurtigst muligt. Det er jo en sørgelig situation.

– Så de kan blive boende, indtil de har noget?

– Det er jo klart, at det ikke er en fri kupon. På en eller anden måde er det jo for at få en udmelding fra hende om, at den dato forventer hun at fraflytte. Datoen er jo skredet tre gange, så det er bare for at få det stadfaeste­t. Nu må jeg have en dato, jeg kan forholde mig til.

– Hun siger, det er så som så med den økonomiske hjaelp. Hvad siger du til det?

– Der er mange måder at se det på. Jeg har forsøgt at hjaelpe hende i en stor udstraekni­ng, men hun har ikke ønsket mit tilbud. – Hvad var det for et tilbud? – Det vil jeg ikke komme ind på. Men jeg har tilbudt hende betydeligt mere, end aegtepagte­n siger, jeg skal. Men det har hun ikke ønsket. Det er, hvad jeg vil sige om det, siger Lego-milliardae­ren.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS/POLFOTO ?? Anja fik sit prinsesseb­ryllup i 2011, men i august sidste år gik det for alvor galt.
FOTO: ANDERS BROHUS/POLFOTO Anja fik sit prinsesseb­ryllup i 2011, men i august sidste år gik det for alvor galt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark