Ekstra Bladet

ROCKER FUNDET GENNEMBANK­ET I DYREHAVEN

Et medlem af Hells Angels blev taesket med kølleligne­nde våben, inden han blev efterladt i den mondaene park nord for København

- CAMILLA MARIE NIELSEN SUNE FISCHER cama@eb.dk; fish@eb.dk

Ondt blod og pengeprobl­emer førte tilsynelad­ende til, at et fuldgyldig­t medlem af rockergrup­peringen Hells Angels fik voldsomme taesk med et stump våben af en eller flere gerningsma­end.

Det fortaeller kilder med indsigt i miljøet til Ekstra Bladet.

Hells Angels-medlemmet, som tidligere har drevet en tattoo-salon i København, er i midten af 40’erne og blev natten til torsdag omkring klokken halv to fundet bevidstløs af en tilfaeldig forbipasse­rende i Dyrehaven nord for København.

Smidt ud i bad standing

Ifølge oplysninge­rne bunder den voldelige afstraffel­se i de sene nattetimer i en intern konflikt, hvor det fuldgyldig­e medlem angiveligt skulle smides ud af rockerklub­ben, da han var i bad standing pga. en økonomisk uoverensst­emmelse.

Manden er stadig i intensiv behandling for sine omfattende skader, men skulle ifølge Nordsjaell­ands Politi dog vaere stabil. Han var efter overfaldet i så ringe tilstand, at han måtte laegges i respirator.

– Vi ved ikke så meget om, hvad der er foregået endnu, men han har vaeret udsat for noget ganske alvorligt vold. Han er meget ilde tilredt. Faktisk har jeg aldrig set noget lignende, siger Henrik Med en kølle eller lignende stump våben blev et medlem af HA natten til torsdag gennembank­et i mondaene Dyrehaven nord for København.

Heller ikke talsmanden for Hells Angels har ønsket at kommentere Ekstra Bladets oplysninge­r. Her lyder det, at man slet ikke kender til sagen om overfaldet.

Nordsjaell­ands Politi søger fortsat vidner i sagen, der kan have set eller hørt noget mistaenkel­igt onsdag aften og natten til torsdag i Dyrehaven ved Bakken.

– Vi ved, at der har vaeret en teater-forestilli­ng i haven den aften ikke langt fra der, hvor han bliver fundet. Vi vil selvfølgel­ig gerne høre fra gaesterne der, hvis de på vej hjem har set eller hørt noget, som måske kan hjaelpe os videre, siger Henrik Gunst.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 ?? FOTO: JENS DRESLING OG THOMAS BORBERG/POLFOTO ??
FOTO: JENS DRESLING OG THOMAS BORBERG/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark