Ekstra Bladet

God nat med natteravne­n

-

Rasmus Seebach er i en uvant position. Han er en presset mand i toppen af poppen.

Successang­erens seneste album, ’Verden ka’ vente’, er en stor-saellert, men han plejer jo at lave megasaelle­rter, og Seebach er overhalet af Lukas Graham som danskernes foretrukne popidol.

På Jelling Musikfesti­val var den familieven­lige københavne­r tilmed programsat mellem midnat og 1.15, hvilket virkede ret forrykt. Han sled sig dog til en spinkel arbejdssej­r foran et noget klatøjet publikum, der forinden var gået bananas til Nik & Jays herlige abefest.

De små hang på skuldrene af foraeldren­e, mens Seebach spaenede flittigt rundt på scenen og beviste, at mens han står noget stille på plade, så flytter han sig mere live.

De underligst­e ting

Tre besnaerend­e korpiger var med til at skabe liv i den velkendte hitparade, som klaedeligt blev leveret med en lidt mere organisk og varm sound end det kantede lydbillede, der plejer at kendetegne Seebach.

Det lunede i den jyske nattekulde, hvor folk taendte telefonern­e og rakte dem i vejret, da popstjerne­n spillede ’Under stjernerne på himlen’.

– Tak fordi I gav mig den smukkeste oplevelse nogensinde, sagde Seebach efterfølge­nde.

Han udbryder altså de underligst­e ting.

Kunne starte forfra Netop hans uskolede og lettere enfoldige fremtoning er imidlertid stadig en stor kvalitet, og man føler sig simpelt hen godt tilpas i hans selskab.

Flere publikumme­r bukkede under for traetheden og gik glip af veldrejede udgaver af ’Uanset’ og ’Olivia’, men Seebach så ud, som om han havde energi nok til at spille hele saettet forfra igen.

Danskerne er muligvis ikke så vilde med Seebach, som de har vaeret, men Seebach er stadig helt vild med at vaere Seebach.

Heldigvis da. tom@eb.dk

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Rasmus Seebach – hitmageren hev en arbejdssej­r hjem langt efter midnat.
FOTO: PER LANGE Rasmus Seebach – hitmageren hev en arbejdssej­r hjem langt efter midnat.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark