Ekstra Bladet

Jeg kan bedre lide dyr end børn

- RIKKE DANIELSEN

Det er ikke alle kvinder, der automatisk laenges efter at blive mor. I hvert fald har børn aldrig stået øverst på 61-årige Anne Mette Beckmanns ønskeliste.

– Jeg har aldrig villet have børn. Jeg kan bedre lide dyr, siger Anne Mette Beckmann fra TV2-dokumentar­en ’Millionaer på bistand’, der i øjeblikket bliver vist i fjernsynet mandag aften.

Ligeved og naesten

Maend har der til gengaeld vaeret flere af. Tre gange har hun vaeret taet på at blive gift.

– Jeg var lige ved at blive gift med en mand, der var meget rig. Og vi ville nok have fået børn. For når man er forelsket, kommer instinktet op i en.

Det er dog ikke sådan, at de manglende børn er noget, hun begraeder.

– Jeg fortryder ikke, at jeg ikke fik børn, siger Anne Mette Beckmann.

Siden kameraerne blev slukket og stoppede med at følge Anne Mette Beckmann, er der ikke sket de store aendringer i hendes liv. Hun bor stadig hos venner og har endnu ikke fundet sig et arbejde.

Drømmer om fleksjob

Hun drømmer om at få et fleksjob inden for turisme eller oversaette­lse. Førtidspen­sionen fik hun tilkendt på grund af depression oven på familiens økonomiske deroute.

– Jeg er meget nervøs over min boligsitua­tion. Jeg kan umuligt betale priserne på en bolig her. Jeg elsker København, men har simpelt hen ikke råd til at bo her. Selv et vaerelse koster jo en formue, siger Anne Mette Beckmann. Hun har ikke nogen vaerdier at saelge ud af, så der kunne blive råd til et indskud. Det hele er solgt.

Flotte maend

Heller ikke på mandefront­en er det sket det helt store i Danmark, siger hun.

– Jeg har ikke mødt en sød mand endnu. Men jeg har absolut set mange flotte maend i København, der bestemt er min type. Nogle virker måske lidt kolde, men absolut ikke de fleste.

rd@eb.dk

MANGLER EN SØD MAND: Millionaer­datteren Anne Mette Beckmann er flyttet til Danmark for at få økonomisk hjaelp. Men det er ikke så let, som hun troede

 ??  ?? Uretfaerdi­gt – Jeg har indtryk af, at flygtninge har flere rettighede­r end jeg. Det er meget uretfaerdi­gt, at jeg Flygtninge har aldrig betalt skat i Danmark, siger Anne Mette Beckmann. Hun har fået tilkendt
Uretfaerdi­gt – Jeg har indtryk af, at flygtninge har flere rettighede­r end jeg. Det er meget uretfaerdi­gt, at jeg Flygtninge har aldrig betalt skat i Danmark, siger Anne Mette Beckmann. Hun har fået tilkendt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark