Ekstra Bladet

ENDELIG! Her er de danske priser på Giulia

Det er en af årets absolut største nyheder i bilbranche­n – bilen, der skal sikre Alfa Romeos overlevels­e, er snart tilgaengel­ig i Danmark. Og nu kender vi også priserne på den ikoniske italiener

- .ESBEN SKRUMSAGER

Hvis du et kort øjeblik havde glemt, at der er noget, der hedder Alfa Romeo, er du naeppe alene. Hverken Giulietta eller MiTo har leveret salgstal i en størrelses­orden, der kan få prosecco-propperne til at springe.

Men det skal Alfa Romeo Giulia aendre på, og med et saerdeles interessan­t motorprogr­am ser den italienske super-sedan ud til at kunne hive markedsand­ele tilbage fra de tyske luksusmaer­ker.

Og nu har Alfa Romeo så endelig offentligg­jort de første danske priser for dieselvers­ionerne. Det drejer sig om versionern­e med 2,2 liters dieselmoto­r med 150 eller 180 hk.

Og prisen er...

Versionen med 150 hestes diesel leveres med 6-trins manuel gearkasse, mens udgaven med 180 hk leveres med en ny 8-trins automatgea­rkasse. Takket vaere lav vaegt og meget lav luftmodsta­nd accelerere­r selv den mindste dieselmoto­r 0-100 km/t. på blot 8,4 sekunder og har en tophastigh­ed på 220 km/t.

Klar til konkurrenc­en

Priserne begynder ved 475.000 kr. Dermed laegger den sig op ad BMW 3-serien og paent under eksempelvi­s Jaguar XE, der begynder ved 511.900 kr.

Topmodelle­n, Quadrifogl­io, koster 1.395.000 kr, men den leveres altså også med en 2,9 liters V6-motor med 510 hk, der sender bilen fra 0 til 100 km/t. på bare 3,9 sekunder, og først stopper med at accelerere ved 307 km/t.

Ud over de her naevnte versioner udvides Alfa Romeo Giulia-modelprogr­ammet snart med en helt ny, 200 hestes benzinmoto­r.

Den nye Alfa får dansk premiere i september. Alfa Romeo Giulia er på vej til Danmark – og nu kender vi også priserne.

Den nye Alfa Romeo Giulia får dansk premiere i september.

 ?? FOTO: PR ??
FOTO: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark