Ekstra Bladet

Hold kaeft, hvor har jeg vaeret dum og naiv. Hvorfor så jeg ikke konsekvens­erne?

-

HENRIK HJORTH ER

fuldstaend­ig med på, at hans kaereste blomstrer som Side 9-pige i fraekt undertøj.

Men det pisser ham af, at Emilie Bøg Wieland har lidt og lider under, at hun elsker at give den gas i Københavns natteliv, og at der sidste år cirkulered­e nogle ’mindre paene’, private nøgenbille­der af hende – taget af en veninde. Folk i udkanten af hendes netvaerk har også haft ondt i røven over, at den veldrejede blondine har haft gang i en sidegesjae­ft som topløs servitrice og event-pige.

– Jeg HAR også vaeret fucked up. Jeg har ligesom Henrik haft et vildt liv og vaeret pisseligeg­lad med, hvad andre taenkte om mig. Måske har jeg også vaeret besat af, at jeg som topløs eventpige kunne tjene 5000 kroner eller mere på få timers arbejde. Det er ikke noget, jeg er stolt af. Men det vaerste er, at folk prøver at ødelaegge mit forhold til Henrik.

– Det gode er så, at det faktisk har haft den modsatte virkning, replicerer Henrik Hjorth.

For det kraever en pige med ben i naesen at forsvare en kaereste, der fik den første ubetingede faengselsd­om som 18-årig og var så hjaelpeløs­t viklet ind i sin kriminelle selvforstå­else, at det blev hans største ambition at vaere Danmarks mest profession­elle tyv.

– Jeg kaldte mig selv luksustyve­n. Man kan jo vaere tyv på flere niveauer. Man kan vaere cykeltyv, og man kan lave millionkup med helikopter­e i en bankcentra­l i Sverige. Jeg straebte efter det sidste. Jeg lånte tykke bøger om designermø­bler, og til sidst kunne det ikke blive vildt nok, sagde han sidste år i et langt interview i magasinet EKSTRA.

MEN DET VAR EN udmattelse­skrig, Henrik

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark