Ekstra Bladet

Når vinduerne er åbne, kan man godt høre ’det’

-

19-årige Anna Horne-Møller Nielsen sidder i en solbeskinn­et gårdhave på Vesterbro med snuden i sine eksamenspa­pirer, da Ekstra Bladet kommer forbi for at høre om hendes oplevelser med højlydte naboer.

– Jeg har oplevet det herinde. Godt nok ikke ud mod gården, men ud mod gaden. Måske en til to gange i sommerperi­oden. Fordi så er vinduerne åbne, og så kan man jo godt høre det en gang imellem, siger Anna HorneMølle­r Nielsen.

– Er det noget, du føler dig generet af?

– Både-og. Jeg føler mig lidt utilpas til mode. Fordi det måske ikke lige er noget, der rager mig, det der foregår. Men så plejer jeg bare at lukke vinduet, og så kan man jo ikke høre det mere, siger den 19-årige gymnasieel­ev.

– Har du selv prøvet at holde fest, hvor du er blevet bedt om at skrue ned?

– Det har vi, men lige praecis i den bygning, jeg bor i, er der ikke saerligt isoleret. Så der kan man høre, når naboen sidder og ser tv.

– Der er meget lydt, der hvor jeg bor, så der har ikke skulle så meget til, før det generer andre. Men folk har vaeret rigtig søde og har spurgt, om vi ikke lige vil skrue lidt ned, fortaeller Anna Horne-Møller Nielsen. – Der har vaeret uheldige episoder, hvor folk har holdt kaempe fester, siger Kresten Palm.

 ?? FOTO: ESBEN SALLING ??
FOTO: ESBEN SALLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark