Ekstra Bladet

UNDERCOVER JULEMAND Efterlyst mand sad fast i skorsten

Redningsfo­lk måtte hjaelpe manden op

-

Søndag fik Sydsjaella­nd og Lolland-Falsters Politi flere henvendels­er fra bekymrede borgere i Stubbekøbi­ng på Falster, der havde set en mand rende rundt på byens tage.

– Vi fik en anmeldelse om en maerkelig mand, der gik rundt på tagene i Stubbekøbi­ng, og da vi kom derud, var han faldet ned i en skorsten, siger vagtchefen fra Sydsjaella­nd og Lolland-Falsters Politi, Anders Mikkelsen, til Ekstra Bladet.

Manden havde vaeret oppe på flere tage og stilladser, men turen endte på taget af det lokale museum, da han røg seks til syv meter ned i skorstenen.

Huggede hul

– Redningsbe­redskabet måtte hjaelpe ham, fordi han var kommet så langt ned i skorstenen. De blev nødt til at hugge hul i skorstenen, siger Det var i skorstenen på det lokale museum på Falster, at manden sad fast. vagtchefen.

Den 40-årige mand, der kommer fra lokalområd­et, kom i første omgang en tur på skadestuen, men senere blev han sendt i arresten.

– Det viste sig, at han var efterlyst, fordi han var udeblevet efter udgang fra Jyderup Statsfaeng­sel, siger Anders Mikkelsent­il Ritzau.

På Twitter skrev politiet: Undercover julemand sad fast i skorsten. Han er nu reddet op og kan se frem til en bøde og evt. eksklusion fra julemandsk­orpset #politidk.

 ?? FOTO: CLAUS HANSEN ?? I klemme
FOTO: CLAUS HANSEN I klemme

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark